Prefectul Mara Togănel, mesaj pentru directorii de școli din Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 548 Vizualizări

Prefectul Mara Togănel, mesaj pentru directorii de școli din Mureș

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a participat vineri, 16 septembrie, la o ședință de lucru cu directorii unităților de învățământ din județul Mureș, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

”Îi apreciez pe directorii școlilor din județul Mureș pentru eforturile lor de a conduce echipe profesioniste de cadre didactice și de a asigura condiții bune de învățare pentru elevii din unitățile de învățământ.

Am ținut să fiu în mijlocul directorilor unităților de învățământ din județul Mureș pentru a le mulțumi și a le propune să fie partenerii noștri în proiectul “Fii Smart! Dă block drogurilor!” pe care l-am inițiat și pe care îl vom dezvolta în perioada următoare. I-am îndemnat să păstreze în centrul activității lor interesul superior al copiilor și să facă echipă cu autoritățile locale și instituțiile județene pentru a dezvolta educația din județul nostru. Să avem un an școlar cu reușite! Elevii mureșeni au încredere în noi. Să nu-i dezamăgim”, a transmis prefectul Mara Togănel.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE