Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, în freamăt de sărbătoare Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 656 Vizualizări

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, în freamăt de sărbătoare

La Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” au fost sărbătoriți cum se cuvine, marți, 29 noiembrie, cei 137 de ani care au trecut de la nașterea marelui prozator și dramaturg român, Liviu Rebreanu. Astfel, în cadrul „Zielelor Școlii” a fost organizat un program artistic și concurs de talente, pentru a le oferi elevilor și profesorilor, prilejul de a se bucura împreună.

„Elevii au avut ocazia de a demonstra talentele lor prin actorie, dansuri moderne, populare și contemporane, în limba română, engleză și maghiară. Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit „Albinuța”, structură a Școlii Gimnaziale  „Liviu Rebreanu”, ne-au adus un moment de voie bună prin dansul popular prezentat, prin gingășia lor. Mai presus de toate au fost momentele de acrobație prezentate de elevii talentați. La finalul programului artistic juriul le-a acordat elevilor Diplomele de Excelență pentru momentele  artistice deosebite”, a transmis directorul școlii, prof. Popa Ioan Cornel, care cu această ocazie, le-a și mulțumit organizatorilor și coordonatorilor.

Întreg evenimentul a fost organizat de prof. Ercse Eva, director adjunct, alături de următorii profesori coordonatori: prof.Pol Radu și profesoara secției de limba maghiară-educație muzicală, prof.Gangler Ioana și Codoiu Teodora-coordonatori ai scenetei,director adjunct prof. Alina Vlasa,  doamnele educatoare Nicoară Roxana, Balazs Sanda, Trifan Paula-coordonatori ai programului. De partea tehnică s-a ocupat prof. Pui Sebastian, administratorul Dan Cătălin și informaticianul Dodoși Alexandru.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE