Vasile Maftei se întoarce la Reghin. Vezi de ce Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 4017 Vizualizări

Vasile Maftei se întoarce la Reghin. Vezi de ce

Este OFICIAL!!! Fostul căpitan al echipei de fotbal Rapid București, Vasile Maftei, se întoarce la Transylvania 6 days pentru a alerga în proba de 24 de ore.

În 2022 a devenit primul fotbalist român care a alergat 100 de km, mai precis 100,198 km.

În 2023 are un nou obiectiv: să depășească noi limite, să se bucure de atmosferă și să bata recordul personal al MC-ului competiției, Vlad Arhire, de 103,3 KM.

Transylvania 6 Days este cea mai lungă cursă de alergare din România. Și una dintre puținele din Europa de o astfel de anvergură. Cea de-a doua ediție se va desfășura la Reghin în perioada 26 iunie – 2 iulie. Proba „regină” este cursa de 6 zile de alergare, un adevărat joc de șah și strategie care îi solicită pe ultramaratoniști atât fizic, cât și psihic. Grecul Athanasios Stimoniaris a câștigat prima ediție cu 705,596 de km alergați în 6 zile. La feminin s-a impus Edda Bauer din Germania, care la 78 de ani a parcurs impresionanta distanță de 466,322 kilometri. Ambii vor reveni în vară pentru a-și depăși limitele la Festivalul Internațional de Ultramaraton Transylvania 6 Days.www.transylvania6days.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE