Plan de ordine și siguranță publică pentru Poliția Locală Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Plan de ordine și siguranță publică pentru Poliția Locală Luduș

Comisia locală de ordine publică și Regulamentul de organizare și funcționare a acesteia, au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 34/2021, în temeiul prevederilor articolului 6 din Legea nr. 155/2010, a Poliției Locale, precum și Ordinelor MAI, privind organizarea și executarea activităților de menținere a ordinii și siguranței publice.

La Luduș, primarul Cristian Moldovan a convocat membrii comisiei nominalizați în Hotărârea Consiliului Local nr. 34 din 23 februarie 2021, în componența: șeful poliției orașului Luduș, cms. șef Leonid Vasile Frandeș; șeful Poliției Locale a Orașului Luduș – Nicolae Cotta; secretarul general al orașului – jr. Eugenia Giurgea și consilierii locali Alin-Dorin Coman, Enyedi Mihai și Gelu Virgil Puia.

Convocarea Comisiei locale de ordine publică a orașului Luduș s-a efectuat pentru elaborarea proiectului de Plan de ordine și siguranță publică a orașului Luduș, în conformitate cu prevederile articolului 3, litera c, din Regulamentul de organizare și funcționare a Comisiei locale de ordine publică a orașului Luduș.

Ședința a fost condusă de primarul orașului, după care șeful Poliției Locale a prezentat proiectul Planului de ordine și siguranță publică a Poliției Locale Luduș pentru anul 2023, document prin care se organizează anual activitatea Poliției Locale. După prezentarea Proiectului, s-a solicitat membrilor comisiei puncte de vedere cu privire la materialul prezentat. Toți membrii comisiei au apreciat că proiectul cuprinde toate punctele prevăzute în Metodologia de elaborare a planului de ordine și siguranță publică al poliției locale, prevăzute de Ordinul nr. 92/2011, iar datele menționate sunt actualizate.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de ordine și siguranță publică al Biroului Poliția Locală Luduș, pentru anul 2023 a fost însoțit de Referatele de specialitate și de aprobare, precum și de avizele comisiilor de specilitate ale Legislativului local, a fost aprobat de Consiliul Local Luduș în ședința din 28 martie 2023.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE