Stadionul ”Avântul”, luat cu asalt de cei mici de ziua lor Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 381 Vizualizări

Stadionul ”Avântul”, luat cu asalt de cei mici de ziua lor

Stadionul municipal  ”Avântul” din Reghin s-a umplu de sute de copii cu ocazia Zilei de 1 Iunie, preșcolarii grădinițelor din oraș și-au serbat ziua grație unei petreceri pe cinste, o adevărată ”Călătorie prin lumea copilăriei, eveniment ajuns la cea de a doua ediție organizat sub egida Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Mureș de către Asociația ”Merităm Mai Mult” din Reghin.

„Împreună, educatoare, copii și părinți am fost azi „Călători prin lumea copilăriei”. Emoții, zâmbete, bucurie, muzică și creativitate- toate la un loc pentru ei, minunații noștri copii, căci ei sunt raza noastră de soare! Mulțumim celor ce ne-au fost alături, fie că au susținut financiar evenimentul, fie că au venit să ne ajute, dar in special doamnelor educatoare ce au ales să își petreacă timpul alături de cei mici”, a transmis Anabela Holircă, directoarea Grădiniței PP Nr. 5 Reghin, membru în cadrul Asociației ”Merităm Mai Mult”.

Cei mici au avut parte de numeroase activități distractive, pata de culoare fiind prezența pompierilor reghineni, cu autospeciala de intervenție, luată cu asalt de cei mici, curioși a maxim de dotările pompierilor.

Două zile de distracție la Pădurea Rotundă

Surprizele oferite celor mici de ziua lor nu se opresc aici, urmează alte două zile pline de distracție, 3 și 4 iunie la Pădurea Rotundă, gazdă și în acest an unui parc de distracție pregătit pentru cei mici de Primăria Reghin.

„În acest sfârșit de săptămână, în zilele de sâmbătă și duminică (3-4 iunie) îi  așteptăm pe copii începând cu ora 10 cu activități deosebite la Pădurea Rotundă. Vom avea parc de distracții, jocuri educative, colorate și interactive, iar seara organizăm un DJ Party pentru tineri. De asemenea, avem pregătit Trenulețul Copiilor care va porni din fața Cinematografului ”Patria” spre Pădurea Rotundă” au precizat reprezentanții Primăriei Reghin.

Trenuțețul Copiilor va fi disponibil în zilelel de sâmbătă și duminică, cu pornire din oră în oră, în intervalul 09:00-19:00 (tur), respectiv 09:30-19:30 (retur).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE