Inaugurarea seriilor cultural-artistice „Kultur am Freitag“ Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Inaugurarea seriilor cultural-artistice „Kultur am Freitag“

 

Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană desk cu sediul în strada Libertății nr.28 anunță începând cu vineri 18 noiembrie, ora 19.00 inaugurarea seriilor cultural-artistice „Kultur am Freitag“ ( Vineri  Culturale ).

Potrivit organizatorilor, ciclul de manifestări care cuprinde  vizionarea de filme în original ale unor cunoscuți regizori germani, seri de lectură din operele unor autori germani clasici sau contemporani, club de conversație în limba germană, recitaluri de muzică și poezie germană, precum si expozitii de arta.. De asemenea periodic,vor avea loc dezbateri pe teme de interes general apărute în presa germană și internațională.

Tema principala a primului ciclu de manifestari este  “Emigrarea și viața într-un alt spațiu decât cel nativ și reflectarea ei în domeniul cultural și socio-politic”.

În seara de vineri, va rula filmul Soul Kitchen al regizorului german de origine turcă Fatih Akin, unul din cei mai cunoscuți și prolifici regizori contemporani germani. O scurtă prezentare a biografiei și filmografiei acestuia, va fi realizată de Edit Botorog, directoarea Centrului de Cultură German.

Acest eveniment va fi însoțit de un “acompaniament” culinar, intrarea este de 20 de lei, iar donațiile sau sponsorizarile vor fi folosite exclusiv pentru sprijinirea și dezvoltarea activităților culturale.

Locurile sunt limitate, cei interesați trebuie să sune la unul din numerele:0775/ 386 839 ; 0724/ 403 882 sau prin mail: ebotorog@desk- mures.eu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE