Share
Home / Slider / Pieton accidentat mortal de o ambulanţă!

Pieton accidentat mortal de o ambulanţă!

Luni, 12 martie, la ora 21.45, pe DN15 E60, în localitatea Ungheni, un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea o ambulanţă, având semnalele luminoase în funcţiune, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pietonul „s-a angajat în traversarea străzii prin loc neregulamentar”, iar „cercetările sunt continuate.”

Totodată, poliţiştii recomandă pietonilor să adopte un comportament preventiv, deoarece acesta le conferă un plus de siguranţă.

„Astfel, acestora le recomandăm: Traversaţi strada doar prin locurile permise! Asiguraţi-vă înainte de a vă angaja în traversare! Evitaţi, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă! Nu uitaţi! Pietonul se opreşte mai uşor decât autovehiculul, în condiţii dificile de drum!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Achiziția produselor în ”Programul pentru Școli al României”, în curs de realizare

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință …

Share
Share