Home / Slider / Fondatoarea Sahaja Yoga celebrată la Târgu-Mureș

Fondatoarea Sahaja Yoga celebrată la Târgu-Mureș

Distribuie

Azi, 21 martie, în întreaga lume este celebrată nașterea lui Shri Mataji Nirmala Devi, mare lider spiritual şi fondatoarea Sahaja Yoga – metoda de meditație și transformare interioară care răspunde la problemele actuale ale umanității.

Evenimentul va fi marcat și  la Târgu-Mureș în această seară, ora 18:00 la Biblioteca Județeană Mureș, Secția de Artă din complexul Parc prin lansarea cărții „Era metamodernă” de Shri Mataji Nirmala Devi.

„Era metamodernă” este o expunere din punct de vedere spiritual a problemelor cu care civilizația modernă se confruntă în prezent, precum și prezentarea meditației Sahaja Yoga ca soluție eficientă și la îndemâna oricui de rezolvare a acestor probleme.

„La drept vorbind, nu am dorit să scriu o carte de acest fel. Sunt un om care trăieşte în bucuria deplină a Divinului. Aceasta este bucuria atotpătrunzătoare a iubirii divine şi dorinţa mea a fost ca ea să se trezească în toate fiinţele umane. Am observat că, mai ales în Occident, există mulţi căutători ai adevărului absolut, dar şi numeroşi oameni de ştiinţă care au scris cărţi voluminoase despre conştiinţă şi despre cunoaştere. Se pot face liste întregi cu ele, dar absolut toate aceste cărţi nu sunt decât plicticoase şi obositoare, deoarece nu conţin nici un fel de cunoaştere a adevărului ultim. Nu vreau să-i critic; la urma urmei, ei au realizat cercetarea cu bună credinţă. Dar de ce să refuzăm dreptul la existenţă şi noii descoperiri care tocmai a avut loc? De ce să nu ne străduim să privim, cu umilinţă, dincolo de mentalul care oferă numai o inteligenţă convenţională? Îmi este foarte greu să scriu despre problemele vieţii occi­dentale, care poate fi asemănată cu un copac dezvoltat numai la exterior. Acum a venit momentul să ajungem la rădăcinile sale, pen­tru a-l face să crească şi în interior, căci numai dacă pătrundem in profunzime putem descoperi care sunt problemele civilizaţiei occi­dentale”, afirmă Shri Mataji Nirmala Devi.

Activarea energiei  Kundalini

Realizările vieţii lui Shri Mataji au fost apreciate de guverne, demnitari şi instituţii ştiinţifice, a primit  Medalia ONU pentru Pace şi a fost nominalizată de două ori pentru premiul Nobel pentru Pace.

„Aproape 40 de ani, Shri Mataji a dăruit căutătorilor adevărului experiența Realizării Sinelui, care este un salt evolutiv în conștiință. Experienţa constă în activarea energiei divine Kundalini, care se află în stare latentă, în osul sacru.Trezirea energiei Kundalini se percepe ca o briză răcoroasă sau călduță în palme și deasupra capului. Dacă doriți să faceți acum acest experiment, întindeți palmele cu fața în sus spre fotografia lui Shri Mataji și spuneți în gând de câteva ori că vă doriți Realizarea Sinelui. Închideți apoi ochii, pentru câteva momente. Dacă percepeți acea briză,aţi primit Realizarea Sinelui”, afirmă reprezentanții Sahaja Yoga Tîrgu Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

1 comentariu

  1. e o mare bucurie sa cunosti experienta propusa de o Personalitate nominalizata la premiul nobel pt pace, dincolo de acest concept !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.