Home / Slider / FOTO: Eleganţă şi frumuseţe, la Miss & Mister Târgu-Mureş 2018

FOTO: Eleganţă şi frumuseţe, la Miss & Mister Târgu-Mureş 2018

Distribuie

Cea de-a 22-a ediţie a Zilelor Târgumureşene a debutat luni, 21 mai, în incinta Gallery Wedding Garden, cu tradiţionalul concurs de frumuseţe Miss & Mister Târgu-Mureş, show regizat şi prezentat de omul de teatru Liviu Pancu, la startul căruia s-au aliniat zece fete şi tot atâţia băieţi, dornici să confirme motto-ul lansat de fondatorul Teatrului Scena, respectiv că „Frumuseţea câştigă la Târgu-Mureş”.

11 juraţi

Misiunea de a desemna cea mai frumoasă fată, respectiv cel mai frumos băiat din Târgu-Mureş a revenit unui juriu care a avut următoarea componenţă: Nicu Mihoc (actor – preşedintele juriului), Ani Teglaş (societatea Rotecom), Maria Benedek (Farmacia B&B), Albert Edina (Miss Maros Sexy 2016 şi Miss New Year 2017), Larisa Ogrean (Miss Târgu-Mureş 2017), Sergiu Păcurar (Mister Târgu-Mureş 2017), Ioan Fărcaş jr. (economist), Magyari Előd (consilier local), Ioana Mârza (jurnalistă, Antena 1), Kakasy Mihály (jurnalist, Radio Gaga) şi… subsemnatul.

Învingători emoţionaţi

La finalul celor trei probe (prezentarea ţinutei de zi, a costumului de baie şi a ţinutei de seară), juriul a decis ca titlul de Miss Târgu-Mureş 2018 să fie câştigat de Andreea Fülöp, iar titlul de Mister Târgu-Mureş 2018 să i se acorde lui Sergiu Dan.

Miss Târgu-Mureş 2018 are vârsta de 19 de ani şi a mărturisit că îi plac competiţiile care promovează frumuseţea şi eleganţa.

„Nu-mi vine să cred, încă nu simt momentul în sine, tremur toată, nu mă aşteptam. Am simţit din plin fiecare clipă pe scenă şi mă bucur enorm, n-am cuvinte să exprim ceea ce simt”, a afirmat, imediat după încheierea concursului, Andreea Fülöp, proaspătă absolventă de liceu, în prezent cursantă la Reflexo-Vital.

„Am mai participat şi la alte concursuri, precum Miss Transilvania, unde anul trecut am primit titlul de Super Model by Reginele Frumuseţii şi mă simt foarte bine pe scenă. Simt că aici sunt acasă. La concurs am venit cu motto-ul „I turn the pain into power”, pentru că sunt foarte ambiţioasă şi în general momentele mai grele în viaţă mă ambiţionează foarte mult”, a completat Andreea Fülöp.

Mister Târgu-Mureş 2018 are vârsta de 18 ani, este elev la Colegiul Economic „Transilvania” şi crede că principalul atu care l-a propulsat în învingător a fost atitudinea.

„Mă simt super, încrezător, bine, învingător. Am simţit că o să câştig, a fost o zi bună pentru mine şi Liviu Pancu mi-a spus că dacă e o zi bună se va vedea pe scenă şi aşa a şi fost, m-am simţit super. Am participat cu motto-ul „Trăiţi o viaţă de care să nu vă pară rău”, a declarat Sergiu Dan.

Finalişti merituoşi

Pe locul 2 s-au situat Carmina Cotfaş şi Cristian Precup, locul 3 a fost adjudecat de Andreea Morariu şi Paul Mădălin Rad, iar titlul de Miss şi Mister Popularitate a fost decernat Ionelei Cucuiet şi lui Daniel Suciu.

Lista finaliştilor a fost întregită de Kinga Jeller, Bianca Bădoi, Ioana Cătană, Alexandra Meruţiu, Patricia Pol şi Marinela Rusu, respectiv de Mihai Halai, Raul Hriţcu Mesenchi, Mihnea Miron, Szekely Ferencz, Marius Burduleanu şi Cristian Man.

Premii consistente

Premiile au fost asigurate atât de Primăria municipiului Târgu-Mureş, cât şi de sponsori (magazinul No. 1, magazinul Best Line, magazinul Takko, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital, farmacia B&B şi societatea Rotecom) şi au constat în: 4.000 de lei pentru Miss şi Mister, 2.500 de lei pentru locul 2, 2.000 de lei pentru locul 3, 500 de lei pentru Miss şi Mister Popularitate (premiu oferit de SC Rotecom) şi 500 de lei pentru fiecare finalist.

Felicitări pentru toţi concurenţii

Participanţii la concursul Miss & Mister Târgu-Mureş 2018 au fost felicitaţi de reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Local Târgu-Mureş.

„Vă mulţumesc pentru că aţi venit într-un număr atât de mare şi chiar dacă unii de multe ori încearcă să ne tot explice cum să nu mai facem astfel de manifestări, vreau să le transmit că le facem indiferent dacă vor fi ei de acord sau nu, pentru că vă avem pe voi alături de noi, altfel nu le-am face”, a afirmat Claudiu Maior, consilier personal al primarului, care a transmis mulţumiri echipei organizatoare din cadrul Primăriei, precum şi consilierilor locali care au susţinut manifestarea.

„Sper din tot sufletul că şi în anii viitori vom avea aceeaşi sală plină şi aceşti minunaţi tineri”, a spus Csiki Zsolt, consilier local.

„În această seară repet promisiunea făcută anul trecut, că vom sprijini mai departe toate evenimentele la care participă tineret”, a menţionat Magyari Előd, consilier local.

Momente artistice deosebite

Eleganţa spectacolului a fost asigurată nu doar de competiţia celor mai frumoşi tineri din Târgu-Mureş, ci şi de momentele artistice deosebite susţinute de Tiffy & Tamas (muzică live), saxofonistul Ernő, Cristina Tătar şi Paul Moldovan – campioni mondiali la dans sportiv şi solista de muzică uşoară Antonia.

Text: Alex TOTH

Foto: Alin PETRE

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.