Unitătile alimentare sau cu profil hotelier, de tranzit, au fost controlate ieri de inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC). În cadrul unor controale, ce se vor înmulti pe perioada verii, au fost verificate conditiile în care se pregătesc meniurile restaurantelor si conditiile de cazare ale pensiunilor. Bineînteles, au apărut si nereguli căci patronii sunt superficiali sau nepăsători.
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Curăţenia de Primăvară – Primăria Reghin
DistribuieCOMUNICAT Municipiului Reghin, organizează în perioada 14 martie – 21 aprilie 2016, acţiunea de salubrizare …