Lui Runcan i-a sunat ceasul Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Lui Runcan i-a sunat ceasul

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke, şi vicepreşedintele acestei instituţii, Alexandru Petru Frătean, au declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că vor propune CJ demiterea directorului aeroportului Târgu Mureş, Ştefan Petru Runcan.
Motivele pentru care se doreşte înlăturarea lui Ştefan Petru Runcan ar fi managementul defectuos şi neinformarea Consiliului Judeţean cu privire la situaţia reală a Aeroportului. Cei doi au promis că vor înainta CJ un raport concret despre activitatea directorului, căruia i se impută inclusiv faptul că Aeroportul Târgu Mureş nu a fost cuprins pe lista celor internaţionale, din lipsă de pasageri. Vă reamintim că atât Ziarul de Mureş şi, mai recent, Zi de Zi au semnalat aceste probleme în activitatea conducerii RA Aeroportul. Atât Frătean, cât şi Lokodi au recunoscut, totuşi, că problema curselor aeriene şi, implicit, cea a pasagerilor intră în sarcina Ministerului Transporturilor, care nu a aprobat o serie de oferte de curse regulate către Ungaria, Danemarca şi Suedia.
Menţionăm că şi în mandatul precedent, unul dintre vicepreşedinţii CJ Mureş, Ioan Vasluian, a încercat în repetate rânduri demiterea lui Petru ştefan Runcan, însă fără succes. Până la urmă, se pare, că nu am scris degeaba. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE