Tentativă de omor la Reghin Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 131 Vizualizări

Tentativă de omor la Reghin

932_Tentativa.gifUn pacient din Reghin a supus asistentele şi bolnavii internaţi la spitalul Dr. Eugen Nicoară unor acte de violenţă. Acesta a aruncat în ei cu ghivece, cu stingătorul PSI şi a rănit unul dintre jandarmii echipei operative. După ce s-a reuşit imobilizarea acestuia, bărbatul a fost internat la spitalul de psihiatrie din Târgu Mureş.
Marin Dan, de 31 de ani, din comuna Ibăneşti, a fost internat în spitalul Dr. Eugen Nicoară pentru investigaţii în urma unui atac cerebral. Luni dimineaţa, în jurul orei cinci, a avut un episod de psihoză acută şi a început să lovească asistentele şi bolnavii din spital. El a aruncat cu ghivece de flori, cu stingătorul PSI şi cu alte obiecte în personalul spitalului: “A devenit agresiv, dar nu ştim din ce cauză. Nu l-a deranjat nimeni. A ieşit pe hol şi a speriat toţi pacienţii”, a precizat directorul spitalului, Dr. Iuliu Moldovan. Speriate, asistentele au chemat jandarmii. La vederea echipei operative de jandarmi, acesta a devenit şi mai violent. A luat un cuţit şi a încercat să o omoare pe una dintre asistentele pe care le bănuia că i-ar fi anunţat. Căpitanul Ioan Chibulcudean, din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Reghin, a intervenit încercând să-l oprească. Agresorul a reuşit să îi taie braţul:
”Mi-a tăiat muşchiul de la braţul stâng când m-am băgat în faţa asistentei pentru a nu o ucide. Am să stau câteva zile în spital pentru că mâna îmi este în grenaj şi trebuie să se vindece”. Deşi au încercat să-l oprească pe agresor pe cale paşnică, jandarmii nu au reuşit fiind obligaţi să-l imobilizeze. Marin Dan a fost trimis la control psihic la Târgu Mureş. Bărbatul este un cunoscut consumator de alcool. Din cauza bolii, acesta nu a mai consumat băutură câteva zile, acesta fiind unul dintre motivele pentru care bărbatul a avut crizele de violenţă.
“După ce se stabileşte paguba comisă şi după ce i se face un control psihic, acesta va fi cercetat pentru ultraj şi distrugere”, a precizat Şeful Poliţiei Reghin, comisar Gheorghe Tolan.
Bărbatul se află acum la Spitalul de Neuropsihiatrie Clinică din Târgu Mureş.

Liana TODORAN

Cu aşa probleme nu ne-am întâlnit, dar aceasta ne este meseria. Întotdeauna suntem alături de populaţie când are nevoie. Sunt două telefoane la care putem fi anunţaţi în caz de nevoie: 956 şi 112.

cpt. Daniel Manea, ofiţerul de relaţii publice al Comandamentului de Jandarmi Judeţean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE