Priorităţile lui Dăneşan Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Priorităţile lui Dăneşan

Primarul Sighişoarei, Dorin Dăneşan, şi-a stabilit priorităţile pentru 2007 care privesc dezvoltarea şi modernizarea municipiului. " Înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi a celor de gaz, precum şi pavarea tuturor străduţelor din Cetatea medievală sunt obiective care trebuie atinse în acest an. La fel, construirea celor 100 de apartamente ANL, aprobate de Ministerul Transporturilor pentru Sighişoara, sau începerea izolării termice a blocurilor de locuinţe ", a afirmat primarul Dorin Dăneşan.
El a mai dat asigurări marţi, într-o conferinţă de presă, că la primăvară va începe construcţia unui nou Cămin pentru vârstnici, cu ajutorul donaţiei de 600 de mii de euro promisă de prinţul Dimitrie Sturza. Noul cămin va avea o capacitate de aproximativ 200 de locuri.
La capitolul investiţii vor mai avea prioritate în 2007 elaborarea documentaţiei şi, implicit, demararea lucrărilor de construcţie a noului spital din Sighişoara. Nu în ultimul rând, anul acesta se doreşte vânzarea actualului Stadion pe care se va înălţa un centru comercial şi, în paralel, construirea unei noi baze sportive şi de agrement moderne în cartierul Bărăgan.
Pe lângă aceste lucrări mari, Primăria Sighişoara are în plan continuarea reparaţiilor la străzi şi trotuare, amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi plus multe alte lucrări ce ţin de domeniul edilitar- gospodăresc.
Amănunte despre lucrările şi investiţiile preconizate în 2007 la Sighişoara vom afla după aprobarea bugetului local. Se estimează însă că veniturile nu vor creşte foarte mult faţă de 2006. Context în care, pentru a-şi putea atinge obiectivele, administraţia locală ia în calcul contractarea unor credite bancare. Mai există apoi fondurile structurale care vor putea fi accesate cu precădere abia în a doua jumătate a anului.

Florentina CĂLUGĂR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE