Share

Home / Social / Subiecte pentru real

Subiecte pentru real

Ministerul Educaţiei va posta, astăzi, pe internet, rezolvările subiectelor examenelor naţionale la probele cu profil real, şi anume la matematică, fizică, informatică şi chimie pentru bacalaureat, respectiv la matematică, pentru testele naţionale. Începând de azi, inspectorii vor mai avea şi responsabilitatea multiplicării şi trimiterii rezolvărilor subiectelor către şcolile fără internet. Ministrul Educaţiei, Mihail Hărdău, a discutat marţi, în cadrul unei videoconferinţe cu inspectorii şcolari din ţară în ce stadiu se află distribuirea subiectelor examenelor naţionale şi le-a comunicat acestora că, miercuri, se vor posta pe pagina electronică a MEdC, rezolvările subiectelor de la probele cu profil real. "În cadrul videoconferinţei de marţi, inspectorii şcolari ne-au comunicat că nu există probleme în ceea ce priveşte distribuirea subiectelor către şcolile care nu au acces la internet", a declarat, marţi, pentru NewsIn, consilierul ministrului Educaţiei, Oana Badea. "Le-am comunicat inspectorilor că îi vor sprijini financiar pentru a duce la bun sfărşit distribuirea subiectelor. Acestea trebuie să ajungă la toţi elevii cât mai repede", a precizat Oana Badea. Variantele finale ale subiectelor examenelor naţionale au fost publicate, în data de 19 februarie, pe site-ul MEdC. (NewsIn)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activități de informare împotriva furturilor din buzunare

Polițiștii de prevenire derulează, la nivelul județului Mureș, activități de informare a cetățenilor pentru prevenirea …

Share
Share