“Dati-ne inapoi autobuzul!” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

“Dati-ne inapoi autobuzul!”

p_3_1_22.jpg
Din data de 5 ianuarie, mijloacele de transport in comun al SC Siletina SRL, au cap de linie in Tudor, zona Centrofarm. Astfel,  targumuresenii care doresc sa ajunga la Cimitirul Municipal Livezeni vor trebui sa mearga pe jos.

Batrani sau tineri, toti vor trebui sa se deplaseze pe jos,  daca doresc sa ajunga la Cimitirul Livezeni. Dar marea majoritate a celor care se deplaseaza saptamanal la cimitir pentru a depune un buchet de flori sau sa aprinda o lumanare la mormantul cuiva drag, sunt batranii, multi dintre ei bolnavi. Daca pana nu demult aveau facilitatea sa se deplaseze aici cu autobuzul, din data de 5 ianuarie, lucrurile s-au schimbat radical. Ii vezi cum urca dealul, rasufland din greu, incarcati cu flori sau coroane pentru cei dragi decedati.
Si aceasta, deoarece conducerea societatii Siletina s-a gandit ca  introducearea capului de linie in zona Centrofarm, este mai avantajoasa, deoarece autobuzele pierd “zece minute din traseu”. “Am scurtat timpii de traseu. Daca autobuzele urcau pana la Masini de Calcul, pierdeau zece minute din programul traseului. Mai ales ca deplasarea este de multe ori ingreunata de traficul aglomerat. Asa am mai castigat ceva timp. In prezent lucram la un proiect, prin care vom incerca sa deservim populatia la ore de varf, adica vor merge autobuzele pana sus. Suntem constienti ca este greu si pentru muncitori”, a declarat Tatar Bela, director SC Siletina SRL.
Noul proiect va presupune ca autobuzele care circula pe liniile 12, 20 si 43 sa-si reia traseul vechi. ”Vom repune pe vechiul traseu doar aceste linii, avand in vedere ca pe linia 12 circula cei din cartierul Unirii, linia 20 cei din zona Spitalul Nou, Cornisa, iar pe linia 43 cei din Mureseni si Dambu. Astfel, va fi deservita populatia din fiecare zona a orasului”, a mai spus Tatar Bela. Intre timp, atat studentii de la Campusul Universitar Petru Maior, muncitorii de la societatile din acea zona, cat si cei care merg la cimitir, sunt nevoiti sa se deplaseze pe jos.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE