Negocieri in taina la primarie Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Negocieri in taina la primarie

burta_6c34a9.jpgIn spatele usilor inchise, in sala de protocol a primariei Targu-Mures, liderii locali ai PSD şi PDL s-au intalnit in secret pentru a-si impartii functiile la institutiile deconcentrate. Toate masurile au fost luate pentru a pacali reprezentantii presei. Sedinta de negociere era programata sa inceapa la ora 15.00. Cu 20 de minute inainte, primarul Dorin Florea a parasit cladirea si in drum catre masina a aruncat catre presa: “Nu mai stati, ca nu aici va fi.“ Dupa cateva minute, acesta s-a intors si a intrat pe ascuns in cladire.
Dorin Danesan a confirmat ca trebuie sa se intalneasca cu Alexandru Fratean, Vasile Gliga, Florin Vlas. O parte din participanti erau deja in sala de protocol, dar s-au ferit de ochii presei. Din partea PDL au participat Dorin Florea, Claudiu Maior si Mihai Porutiu, din cei care au putut fi observati pe fuga.
Daca la inceput reprezentatii primariei au fost ingaduitori, odata cu trecerea timpului atmosfera s-a schimbat. La un moment dat, catre orele 17.00, am fost atentionati de catre Politia Comunitara sa intram intr-o sala, cerandu-ni-se apoi chiar sa parasim cladirea.
După circa cinci ore şi jumătate de şedinţă, cei doi lideri, Alexandru Frătean şi Dorin Florea au ieşit braţ la braţ şi au afirmat că nu îşi vor împărţi funcţii ci îşi vor asuma responsabilitatea. „Am analizat foarte aprofundat şi am considerat că trebuie dinamizat tot ceea ce înseamnă activităţile în teritoriu şi atunci vom proceda în continuare de maniera de a ne asuma responsabilitatea pentru ca instituţiile deconcentrate să meargă într-o coerenţă şi într-o cadenţă exact cum se doreşte”, a declarat Dorin Florea.
În consecinta, pentru ca nu va putem oferi date de la liderii celor doua partide publicam lista cu noua conducere a judetului Mures obtinuta de Ziarul de Mures prin surse specifice meseriei de jurnalist. Cititi in pagina 15 noua structura de conducere a judetului!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE