Cotlet cu gem de caise Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Cotlet cu gem de caise

Ingrediente:
2 linguriţe de ulei de măsline, 4 cotlete de porc (fiecare de 125 g), 1/4 ceaşcă gem de caise, 2/3 ceaşcă de pesmet, 1/4 ceaşcă de pătrunjel tocat, 1/2 ceaşcă de supă de pui nesărată.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 190°C. Încălziţi uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Puneţi cotletele şi prăjiţi-le câte 1-2 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc bine. Aşezaţi cotletele într-un singur strat, într-un recipient care poate fi introdus la cuptor (tavă sau vas de Jena) şi întindeţi gemul de caise peste carnea de porc. Separat, amestecaţi pesmetul şi pătrunjelul într-un bol mare. Presăraţi o parte din amestec deasupra gemului şi apoi turnaţi supa de pui pe fundul vasului. Daţi totul la cuptor, fără să acoperiţi recipientul, timp de 8-10 minute sau până când carnea de porc se pătrunde şi pesmetul devine auriu. Ca garnitură pentru acest preparat puteţi servi porumb fiert.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE