Tort Rigo Jancsi Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Tort Rigo Jancsi

Ingrediente:
Blat: 7 oua, 256g zahar, 70g cacao, 50g alune, 1 plic zahar vanilinat, un strop de sare.
Crema: 750ml frisca, 150g zahar pudra, 150g cacao,
Glazura: 150g ciocolata menaj, 100g unt
Mod de preparare:
Se bat galbenusirile si zaharul timp de 15 minute cu mixerul, se adauga faina, zaharul vanilat  si cacaua, se amesteca bine cu telul, apoi se inglobeaza cu grija si albusurile batute spuma, apoi si alunele macinate, dupa care se coace aluatul in forma de tort unsa si tapetata, circa 30 de minute in cuptor preincalzit. Crema se prepara din frisca batuta la care se adauga zaharul amestecat cu cacao si se pune la rece. Blatul racit se taie pe din doua, se pune crema, iar deasupra se pune glazura obtinuta din ciocolata de menaj topita si amestecata cu unt. Se lasa tortul la rece. La servire se taie cuburi mari cu un cutit ce a fost trecut prin apa fierbinte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE