Stiri utile pentru studenti Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Stiri utile pentru studenti

Pentru fiecare disciplină prevăzută în planul de învăţământ universitar care se încheie cu notă (obţinută la examen, verificare, proiect, practică etc.) se atribuie un număr de credite. Ziua şi ora susţinerii examenelor, pentru toate formele de învăţământ, se hotărăsc de către decanatele facultăţilor.
Studentul care nu se prezintă la examen  sau care obţine o notă mai mică de 5 este considerat restanţier.
Sesiunea se va desfăşura până pe 14 februarie 2010, după care, în perioada 15-21 februarie 2010 este programată vacanţa intersemestrială.
Semestrul al II-lea va dura şase săptămâni, în perioada 22 februarie – 3 aprilie 2010, şi va fi urmat de vacanţa de primăvară, în intervalul 4-11 aprilie 2010.
Începâd cu 15 februarie, se va desfăşura şi sesiunea de licenţă pentru absolvenţii din anii anteriori, care permite finalizarea studiilor de licenţă sau de master pentru toţi cei care nu au participat la sesiunea organizată în luna iunie.
Examenul de licenţă/diplomă constă din una-două probe în funcţie de hotărârea consiliului facultăţii: evaluarea cunoştinţelor fundamentale şi de specialitate (probă scrisă) şi/sau prezentarea şi susţinerea lucrării de licenţă/proiectului de diplomă, fiind promovat cu o medie de cel puţin 6.
Examenul de disertaţie constă în prezentarea şi susţinerea lucrării de disertaţie, nota de promovare fiind de minimum 6.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE