Horoscop, marţi, 11 ianuarie 2011 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Horoscop, marţi, 11 ianuarie 2011

Berbec
Astăzi este un bun moment pentru a vă face remarcat. Nu vă implicaţi într-o nouă relaţie amoroasă, dintr-un impuls de moment, căci mai târziu s-ar putea să regretaţi. Priviţi lucrurile puţin mai detaşat.

Taur
Evitaţi să fiţi brutal, dar luaţi taurul de coarne. Vă pândeşte o mare nesăbuinţă. O alegere neinspirată se va răzbuna, iar indiscreţiile unui bun prieten nu vor face decât să înrăutăţească lucrurile.

Gemeni
O să primiţi anumite ştiri din mai multe surse, dar nu tot ceea ce veţi afla sau vedea o să vă placă. Oamenii din jur vor observa că sunteţi foarte optimist, vedeţi totul în roz şi pe bună dreptate, căci toate par să vă reuşească.

Rac
Dacă puteţi, verificaţi faptele, vedeţi ce s-a petrecut în realitate şi nu vă îndepărtaţi prietenii doar pentru o suspiciune. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să aveţi o surpriză. Aveţi şanse de afirmare în faţa colegilor.

Leu
Sunteţi tentat să vă lăsaţi atras de lucruri superficiale, de o relaţie fără mari sorţi de izbândă. În această perioadă sunteţi predispus la boli, deci evitaţi eforturile mari, atât fizice, cât şi psihice.

Fecioară
O zi excelentă stă să înceapă, iar seara va fi în acelaşi ton: câţiva prieteni buni şi poate chiar şi un flirt. S-ar putea să fie nevoie de puţin efort pentru a vă vedea de treburile obişnuite. Un coleg va încerca să vă ceară părerea.

Balanţă
Dacă veţi reuşi să vă menţineţi în frunte învăţând mereu lucruri noi, veţi avea succes atât în viaţă, cât şi în carieră. Poate să nu fie uşor şi s-ar putea ca persoanelor din jur să li se pară ciudat, dar nu vă abateţi din drum!

Scorpion
Verificaţi lucrurile de două ori, mai ales atunci când depindeţi de rezultatele altcuiva. Chiar dacă astăzi veţi fi asaltat de treburi, e bine să vă faceţi timp şi pentru familie.

Săgetător
Nu faceţi afirmaţii fără acoperire, aveţi grijă ce argumente folosiţi şi, mai ales, arătaţi deschidere către părerile celorlalţi. Chiar dacă nu sunteţi de acord cu ei, ascultaţi-i cu atenţie şi încercaţi să înţelegeţi ce vor să spună.

Capricorn
Tensiunile din ultima vreme încep să-şi facă simţit efectul. Nu exageraţi şi încercaţi să eliminaţi stresul: câteva minute de relaxare sau o plimbare prin parc vă vor ajuta să priviţi viitorul cu mai multă seninătate.

Vărsător
S-ar putea să le fie greu celor din jur, dar trebuie să se descurce şi fără dumneavoastră. Chiar dacă treceţi prin momente mai grele, viaţa vi se va părea împlinită datorită oamenilor apropiaţi.

Peşti
Din fericire, situaţia începe să se schimbe. Lucrurile nu vor veni de la sine, dar cu perseverenţă veţi ajunge în curând să vă încredeţi în forţele proprii. Stresul din ultima vreme s-ar putea să-şi fi pus amprenta, aşa că nu strică să faceţi o vizită la medic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE