Cel mai frumos om de zăpadă s-a topit în ploaie Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Cel mai frumos om de zăpadă s-a topit în ploaie

5-1_82.jpgVremea capricioasă din acest sfârşit de ianuarie a stricat bucuria celor mici de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” din Târgu-Mureş. Ninsoarea de dimineaţă şi stratul gros de zăpadă din curtea grădiniţei i-a îndemnat pe năzdrăvanii grupelor de la parter să participe la un concurs de făcut oameni de zăpadă. Îmbrăcaţi ca de iarnă, cu mănuşi şi ecusoane prinse de haină sau de şapcă, echipele s-au aliniat la start. Nu au făcut bine nişte bulgări, că norii s-au scuturat din senin, punându-i pe fugă. Înainte să ajungă la clădire, ploaia s-a oprit la fel de brusc, precum a venit.
După două astfel de runde, a început o ploaie sănătoasă, ca de vară, astfel că echipa Albinuţelor au lăsat baltă omul de zăpadă şi s-a refugiat în sală. Cei din grupa Brumi au fost mai încăpăţânaţi şi au confruntat stropii reci de ploaie aşezând în mare viteză fularul, nasul şi pălăria pe omul de zăpadă fără gât! Am reuşit să facem şi câteva poze ca să avem mărturie despre acţiunea curajoasă a grupei mixte, după care consideraţi câştigători prin abandonul adversarului, copiii s-au dus în sală. În aşteptarea unui prânz sănătos, Albinuţele şi Ursuleţii au urmărit desene animate pe calculator. „Venirea pe lume a căprioarei Bambi a fost urmărită cu mare interes de cei mici, dovadă că se mai găsesc şi desene animate fără  scene de violenţă”, a spus educatoarea Alina Ceuşan.
Ploaia le-a stricat concursul, dar înainte de a intra în sală, copiii s-au oprit pe treptele grădiniţei, ocrotiţi de acoperiş, iar educatoarea le-a dat câte-un bulgăre celor care aveau  mănuşi, ca să admire de aproape zăpada albă şi rece, înainte de a se topi cu totul sub ploaia de ianuarie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE