SC Mureşul, start în retur Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

SC Mureşul, start în retur

9_2_18.jpgEchipa feminină de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş va juca sâmbătă, ora 11.00, în deplasare, la Bistriţa, partida cu formaţia locală CSM, din cadrul primei etape a returului diviziei A. Echipa mureşeană ocupă locul IV în clasamentul Seriei B, cu 14 puncte, în timp ce adversarele se află pe poziţia VIII, cu 10 puncte.
Pe banca tehnică a mureşencelor a revenit, în funcţie de director tehnic, Iosif Bukaresti. Lotul CS Mureşul a suferit foarte puţine modificări în ceea ce priveşte componenţa. Au părăsit echipa Adriana Tămaş şi Lavinia Farkas, întoarse la Baia Mare, respectiv Zalău. S-a renunţat de asemenea la serviciile clujencei Adela Biliga Radu, pe care deseori nu se putea conta. Noutăţile vin exclusiv din echipa de junioare a Liceului cu Program Sportiv Târgu-Mureş, care au dublă legitimare SC Mureşul. Acestea sunt: Lavinia Almăşan (portar), Fogarasi Andrea, Alina Şeulean, Lorena Pop, Kozma Emoke. Celelalte componente sunt: Bianca Peter, Raluca Ungureanu, Iulia Butiurcă (portari), Loredana Tamaş, Andreea Pista, Andreea Serediuc, Alina Moloci, Georgeta Cioban, Szidonia Rad, Nagy Beata (căpitan), Kadar Kinga, Loredana Conţiu, Andrada Muntean, Tabita Rad.
În ediţia trecută, la începutul returului, cele două formaţii se aflau în luptă pentru un loc ce ducea la turneul de promovare în Liga Naţională, câştig de cauză având echipa mureşeană. S-a ratat acest obiectiv, dar în acest an promovarea ar putea fi obţinută mai uşor, deoarece se preconizează mărirea numărului de echipe din Liga Naţională la 16. În turul campionatului, SC Mureşul a învins cu scorul de 35-32, rezistând revenirii adversarelor din final, care au redus de la 35-29. Cele mai multe goluri le-au reuşit Conţiu 9, Nagy 7, Moloci 6, Rad 5 şi Serediuc 4, toate aflate în echipa pentru retur.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE