Home / Social / Schimb de experienţe între voluntari români şi maghiari

Schimb de experienţe între voluntari români şi maghiari

Asociația Caritas Alba Iulia şi  Fundația „Önkéntes Központ” din Ungaria derulează un program de voluntariat senior cu scopul de a promova voluntariatul în rândul persoanelor cu vârsta peste 50 de ani prin cei 12 voluntari seniori participanți în programul derulat de către cele două acociații. În primăvara anului 2012 șase voluntari de cetățenie română au oportunitatea de a se familiariza cu sectorul de voluntariat din Ungaria, de a implica în diverse activități de voluntariat din Pecs, Szeged și Zalaegerszeg. În etapa din toamnă 6 voluntari de cetățenie maghiară de peste 50 de ani vor călători în trei orașe din Transilvania să efectueze activități de voluntariat, implicându-se în viața comunității locale. Seniorii vor ajuta în domenii sociale, diferite activități pentru: copii, vârstnici, persoane cu nevoi sociale, oameni cu dizabilități, persoane spitalizate și tabere sau evenimente culturale. Primul schimb de voluntari va fi efectuat între 22 aprilie 2012 și 13 mai 2012, când seniorii din România vor efectua muncă în folosul comunității timp de trei săptămâni în Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul „IMM Leasing de echipamente și utilaje”, publicat în Monitorul Oficial. Ce condiții trebuie să îndeplinească firmele interesate, pentru a putea accesa programul.

OUG nr.118/2020 privind aprobarea Programului de susținere a intreprinderilor mici și mijlocii „IMM Leasing de …