A doua remiză albă pentru FCM Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

A doua remiză albă pentru FCM

8-2_44.jpgEchipa de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a terminat la egalitate, scor 0-0 în amicalul, disputat duminică după masă în Antalya, în compania formaţiei FK Atyrau, din Kazakhstan.
Acest al doilea rezultat de egalitate consecutiv încheiat fără gol, disputat la baza sportivă Gloria Center, din Belek, a fost un joc dominat de către echipa mureşeană, cu numeroase ocazii de poartă dar, din păcate, nefructificate.
Formaţia trimisă de Marius Lăcătuş în teren a fost următoarea:
Caparco – Homei, M. Pop, Cordoş, Szilagyi – Vagner, Pădureţu, Celsinho, Firţulescu – Bujor, Sergiu Buş. Antrenorul mureşenilor nu a mai operat la fel de multe modificări în repriza secundă ca în celelalte partide, ţinând cont de faptul că în ziua următoare echipa sa urma să dispute un nou amical, în compania celor de la Arsenal Kiev, ocupanta locului VI în prima ligă din Ucraina. La revenirea de la cabine, Balauru l-a înlocuit pe Caparco în poartă, iar cu 15 minute înainte de final, juniorii Hodgyai şi Bungărdean i-au înlocuit pe Vagner şi Firţulescu.
Un nou mureşean la FC Municipal
După ce s-a despărţit de mai mulţi jucători locali (portarii Adrian Viciu şi Ciprian Botoşer, Rareş Vârtic, Alex Pop, Viorel Şaim sau Cosmin Vancea, toţi găsindu-şi loc la alte echipe), FC Municipal este pe punctul de a readuce pe plaiurile natale un jucător, de această dată unul mult mai bine cotat. Acesta este Laszlo Sepsi, fostul fundaş stânga al Benficai Lisabona, cu peste 100 de meciuri în Liga I şi trei selecţii la naţională. După plecarea de la Benfica, fotbalistul de 24 de ani a petrecut o săptămână la Dinamo Kiev, dar a fost refuzat de echipa ucraineană, din cauza unor probleme de ordin fizic. Sepsi este fundaş stânga, pe acelaşi post ca şi un alt târgumureşean, Szilagyi Lorand, unul dintre ultimii localnici, alături de Victor Astafei. A ajuns în cursul zilei de duminică acasă, la Târgu-Mureş şi va semna un contract pe o perioadă de şase luni, cu opţiune pentru încă un sezon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE