Cutaş, noul căpitan de echipă la BC Nova Vita Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Cutaş, noul căpitan de echipă la BC Nova Vita

12-1_55.jpgDupă victoria lejeră obţinută în etapa trecută pe teren propriu, 77-41 cu Olimpia Braşov, divizionara A de baschet feminin BC Nova Vita Târgu-Mureş va avea un nou examen dificil, în cadrul etapei a XXII-a. Mureşencele se menţin pe locul III al clasamentului, cu 36 de puncte, în urma celor de la CSM Târgovişte şi CSU Alba Iulia, ambele cu câte 37, prima cu un joc mai puţin disputat. Formaţia antrenorului Stacey Nolan îtâlneşte mâine, 15 februarie, de la ora 16, în deplasare, formaţia campioană, ICIM Universitatea  Vasile Goldiş Arad. Pentru Nova Vita va fi un adevărat test de maturitate, după ce au picat primele examene la adversarele mai bine cotate. Cele patru înfrâgeri suferite în 20 de etape disputate le-au suferit la lidera campionatului, la Timişoara, cu formaţia Danzio din localitate, şi au cedat în ambele întâlniri în faţa echipei din Alba Iulia. Înaintea jocului de miercuri, arădencele, aflate pe locul IV, la un singur punct de echipa târgumureşeană, au susţinut aseară, pe teren propriu, partida restanţă din etapa a XX-a, cu Olimpia Bucureşti. O foarte posibilă victorie a campioanelor în partida disputată după închiderea ediţiei va coborî BC Nova Vita pe locul IV. O victorie în jocul direct ar duce la un nou schimb de locuri. Misiunea este una dificilă, cu atât mai mult cu cât în joc va fi şi un duel al orgoliilor. Antrenorul Stacey Nolan, având-o în formaţie pe Cherisse Graham cucerea titlul naţional cu echipa arădeană. În partida din tur, Nova Vita a obţinut poate cea mai importantă victorie din această primă ediţie în Divizia A. La victoria cu 69-60 din etapa a VII-a, cea mai importantă contrubuţie au avut-o americancele Veronica Hicks şi Cherisse Graham, cu 19, respectiv 18 puncte. Ambele se află în continuare în lot. Ultima a fost menajată în partida cu echipa din Braşov, pentru uşoare probleme medicale, ca şi sârboaica Bojana Vulic.
,,Echipa din Braşov nu ne-a pus probleme în ceea ce priveşte obţinerea victoriei şi ne-a permis să menajăm în vederea meciului de la Arad două jucătoare importante. Va fi un joc foarte greu, sunt în joc şi orgolii în cele două tabere, dar sperăm să facem faţă şi să obţinem victoria’’ a declarat preşedintele clubului Nova Vita, Doru Borşan.
Noul căpitan al echipei, Cristina Cutaş este la rândul său încrezătoare în echipă şi speră într-un rezultat bun. ,,Fiecare victorie contează în economia clasamentului şi asta ne dă încredere în potenţialul echipei. Creştem de la meci la meci şi sperăm ca să ne menţinem până la final pe un loc fruntaş’’, a spus Cristina Cutaş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE