Romgaz Electromureş gata pentru „careul de aşi” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Romgaz Electromureş gata pentru „careul de aşi”

12-2_56.jpgÎn etapa a III-a a Cupei României la popice, formaţia feminină Romgaz Electromureş Târgu-Mureş a încheiat pe primul loc şi are înaintea ultimei etape, practic, asigurat trofeul. În etapa disputată duminică, pe arena proprie, mureşencele au învins la mare luptă principala rivală, formaţia Conpet Petrolul Ploieşti, reuşind să doboare 3314 p.d., faţă de cele 3284 ale prahovencelor. Campionale au luat o importantă opţiune încă de la primul schimb, când Doina Baciu a doborât 580 de „beţe”, iar Duka Tilda, singura care n-a avut nicio bilă în gol, 543. Cele 34 de popice avans erau un avantaj fragil, dar mureşencele şi-au continuat cursa de regularitate. Horvath Anna şi-a confirmat valoarea, a egalat performanţa Doinei şi diferenţa a crescut cu alte 31 de popice. Raluca Cucuta n-a fost într-o zi bună şi, înlocuită cu Alina Suciu, au reuşit să doboare împreună 503 de popice, dar au pierdut 45 de puncte, din cele 65 avantaj. Tânăra Aneta Ifrim şi Fulop Erika au avut însă evoluţii bune şi mureşencele au încheiat pe primul loc şi această etapă. Aneta a doborât 549 de popice, iar Erika 559, ultima, cu o ultimă manşă mai puţin reuşită, după trei în care se părea că va deveni performera etapei. Acest lucru l-a reuşit însă fosta componentă a mureşencelor în ediţia trecută, Luminiţa Dogaru (fostă Colonişteanu), care a trecut cu un singur popic (581) de cele două târgumureşence. Cea mai bună manşă a reuşit-o în schimb componenta formaţiei Rapid Bucureşti, Ioana Gonciar, care a reuşit un 164 în prima manşă, dar n-a reuşit să menţină ritmul, reuşind la final să doboare 560 de popice. Echipa sa a încheiat etapa pe locul III, cu 3143 p.d., urmată la o diferenţă de 42 de popice de Gaz Metan Mediaş.
Pentru Romgaz Electromureş a fost ultima repetiţie înaintea returului sferturilor de finală a Ligii Campionilor. După 2-6 în tur, mureşencele vor încerca sâmbătă, pe arena proprie să obţină calificarea în semifinale, în faţa formaţiei austriece KSC Schneegattern.
„Rezultatul de astăzi este parţial mulţumitor. Nu toate componentele echipei s-au ridicat la nivelul aşteptat şi pentru meciul din Liga Campionilor trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Şanse de calificare sunt, dar fiecare jucătoare trebuie să evolueze la nivel mai ridicat decât astăzi”, a declarat la finalul etapei antrenorul mureşencelor, Seres Sandor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE