Georgiana Ghergu, Pooka, despre "Poveste Irlandeză" Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Georgiana Ghergu, Pooka, despre "Poveste Irlandeză"

Teatrul Naţional Târgu Mureş prezintă, pe site-ul instituţiei, interviuri cu actorii din spectacolul „Poveste irlandeză”. „Au mai rămas cinci zile până la premiera „Poveștii irlandeze”! Pentru a vă face și mai curioși, vă vom oferi în fiecare seară câte un interviu cu unul dintre actorii care face parte din numeroasa distribuție a spectacolului”, este anunţat pe site-ul Naţionalului.

Aseară a fost postat interviul cu Georgiana Ghergu.

TN: Servus Georgiana. Te rog să ne spui cine ești tu în „Poveste irlandeză” și să ne povestești un pic despre acest personaj.
GG: Servus. Eu sunt Pooka, personajul care în poveștile noastre ar fi echivalent cu Moartea. Este un personaj care se află între cele două lumi: cea a oamenilor și cea a spiridușilor. Personajul meu este unul suprem, în calea căruia nu poate sta nimeni. Tocmai de asta ambele lumi se tem să-mi pronunțe numele, ca nu cumva să mă supere și să le aduc necazuri.

TN: Cu ce este diferit „Poveste irlandeză” față de alte spectacole?
GG: Pe mine mă pasionează în mod special jongleriile și mișcarea scenică, dar chiar și pentru mine este un spectacol atipic. Și îmi place foarte mult că este așa. E un spectacol foarte interesant și am simțit că m-a dezvoltat foarte mult actoricește, pentru că am avut mult de lucru cu corpul, limbajul corpului fiind mult mai important aici decât cuvintele. Imaginile care se creează, sunt absolut superbe. E un spectacol atipic pentru că se merge într-o zonă a fanteziilor și a poveștilor și chiar dacă pare un spectacol pentru copii, eu cred că va fi foarte util și interesant și pentru adulți.

Continuarea interviului o puteţi citi pe site-ul Naţionalului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE