Re-Revelion 2014 la President, garanţia unei petreceri reuşite Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 433 Vizualizări

Re-Revelion 2014 la President, garanţia unei petreceri reuşite

Târgumureşenilor care au lucrat de Revelion, celor cărora petrecerile tradiţionale de Sărbători abia le-au trezit apetitul pentru distracţie şi tuturor celor cărora monotonia zilelor de iarnă le ameninţă buna dispoziţie, Hotel President le-a pregătit un eveniment de excepţie care va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie.

Distracţie maximă cu Dan Ciotoi şi Florin Săliştean

Cunoscut prin eleganţă şi bucătăria de înaltă clasă, Hotel President promite şi de această dată un eveniment deosebit. „Având deja o experienţă deloc de neglijat pe piaţă, sperăm că vom reuşi şi de această dată să satisfacem cele mai exigente pretenţii”, a dezvăluit managerul President, Ani Avram. „În ce priveşte programul, am făcut o mică cercetare de piaţă, şi am găsit un nume care este foarte dorit de oameni, în persoana lui Dan Ciotoi alături de trupa Generic, care a acceptat să fie invitatul nostru special. El este un nume cunoscut de mulţi ani, şi se pare că oamenii îşi doresc acest gen de petrecere. La noi în oraş sunt destul de rare asemenea evenimente, dar cred că acest gen se pliază foarte bine pe ce-mi place mie să numesc clienţi frumoşi. Ei o să cânte în mai multe reprize la cererea publicului, vor fi dedicaţii şi voie bună”, a completat Ani Avram.

Maestru de ceremonii va fi Florin Săliştean, care nu mai are nevoie de nici o prezentare. “Partea de distracţie o va completa Marcel Cătană, cunoscut interpret tehno-dance şi o să avem şi un DJ în persoana lui DJ Silviu”, a încheiat managerul President.

Tombolă şi belşug pe mese

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă la care se vor acorda în jur de 15 premii. “Au fost mai multe companii care au fost de acord să ne sprijine cu organizarea acestui eveniment. Premiul cel mare va fi un sejur pentru două persoane în Poiana Braşov, la Hotel Piatra Mare, un premiu va fi acordat de noi, o noapte de cazare într-un apartament de lux, tot din partea noastră va fi şi un acces la spa. Partenerii noştri sunt Cătălin Botezatu, Vodafone, No.1, Mon Cherie, Auchan, Coca Cola şi Misaki Natural Beauty. Magazinele oferă câştigătorilor câte un voucher”, a specificat Avram.

Programul va începe la ora 18.00 cu primirea invitaţilor de către Florin Săliştean. “Meniul este de 100 lei de persoană. Am încercat să păstrăm preţul cât mai scăzut fără a scădea din calitate, asta pentru că cu toţii ştim că luna ianuarie este una mai austeră. Va fi un meniu bogat care cuprinde un aperitiv rece, un fel principal cald, un desert, apă minerală şi plată, sucuri, vin alb şi roşu la carafă la discreţie, în plus invitaţii o să mai primească şi câte un cocktail sau tărie la alegere”, a completat managerul.

Bucătarii President garantează că meniul va fi pe placul tuturor, iar atmosfera petrecerii, care este cea mai importantă, va fi de zile (şi nopţi) mari. „Bineînţeles că tot personalul va sta la dispoziţia petrecăreţilor pe tot parcursul petrecerii, până târziu în noapte sau chiar dimineaţă şi le va satisface orice dorinţă”, a încheiat Ani Avram.

Rezervări se pot face atât telefonic la numărul 0265-252.388, cât şi online, la reservations@presidenthotel.ro

Edith VEREŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE