Ciprian Dobre: ”Femeia este cea care ne-a învățat tot ceea ce știm esențial în viață” Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Ciprian Dobre: ”Femeia este cea care ne-a învățat tot ceea ce știm esențial în viață”

 

Cu ocazia zilei de 8 martie, Președintele Consiliului Județean Mureș le-a oferit câte un buchet de flori celor 30 de doamne găzduite la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ideciu de Jos.

Directorul instituției, Laura Pop, spune că foarte puţinedintre persoanele asistatela Ideciu primesc vizite din partea membrilor familiei. “Pentru că cei mai mulți dintre oamenii găzduiţi aici nu mai au pe nimeni, gestul echipei Consiliului Județean este cu atât mai important pentru ei.

Ciprian Dobre le-a amintitdoamnelor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ideciu de Jos că sunt prețuite, asigurându-le de respectul și recunoștința sa și a echipeiConsiliului Județean Mureș:Femeia este cea care ne-a învățat tot ceea ce esteesențial în viață: respectul șicredința în  Dumnezeu; ea este cea care ne-a făcut să fim ceea ce suntem astăzi., a spus Ciprian Dobre.

Pe lângă florile și cadourile pe care le-a oferit femeilor asistate, Ciprian Dobre le-a transmis celor găzduiți la Căminul din Ideciu și un cadou din partea Bibliotecii Județene Mureș, constând într-o donație de aproape 100 de cărți.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE