Voleibalistele cadete câştigă la pas grupa semifinală CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Voleibalistele cadete câştigă la pas grupa semifinală

După ce în prima etapă a turneului semifinal la volei feminin, categoria cadete, grupa IV disputată în sala UMF din Târgu-Mureş, CSU Medicina CNUE Târgu-Mureş a învins cu 3-0 (15, 12, 7) formaţia LPS Bihorul Oradea, deţinătoarea titlului şi principala favorită la câştigarea grupei, echipa antrenorului Ciprian Dîrnescu a obţinut victoria şi în a doua partidă, tot 3-0 (18, 14, 17) cu CSŞ Bega Timişoara, una dintre pretendentele la calificarea pentru turneul final. Partida din ziua a treia a turneului parafa practic calificarea mureşencelor. Adversara, formaţia CSŞ2 CNE Baia Mare era a doua formaţie care aspira la calificare şi obţinuse două victorii clare în primele două etape, 3-0 cu CNNT Craiova şi CS Şoimii Lipova.

Mai uşor decât era de aşteptat

Meciul din etapa a treia, cu băimărencele a fost însă un adevărat galop de sănătate pentru mureşence, echivalent cu un antrenament. Echipa lui Ciprian Dîrnescu a surclasat formaţia CSŞ2 CNE Baia Mare cu un sec 3-0, cu seturi câştigate la 6, 14 şi 10. Astfel, meciul care se anunţa mai greu s-a transformat în probabil cel mai scurt al turneului. Cu acest succes, mureşencele nu mai aveau practic nicio grijă în privinţa ocupării primei poziţii înaintea ultimelor două etape, cu CS Şoimii Lipova şi CNNT Craiova. Aşa s-a şi petrecut, mureşencele au câştigat grupa la pas, fără nici un set pierdut, dar lupta pentru apărarea titlului şi locurile de pe podium va fi total diferită. A doua echipă calificată este CSŞ Bega, care a învins cu 3-0 în ultima zi formaţia din Baia Mare. La turneul final, la care urmează a fi stabilită locaţia, s-au calificat primele două formaţii din cele patru grupe semifinale.

Lotul mureşean le-a avut în componenţă pe următoarele: Lea Rancz, Alexandra Cauc, Bianca Rusu, Laura Molnar, Karina Gorbek, Carla Mărginean, Alexandra Babaş, Bianca Paşca, Timea Lovasz, Raisa Ioan, Cristina Apostol şi Loredana Dobriceanu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE