Memorialul Olasz Ludovic-ediția a VI-a Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Memorialul Olasz Ludovic-ediția a VI-a

3De admirat sunt inițiativele celor care organizează diverse manifestări în memoria celor cu care și-au petrecut ani buni din viață care nu se mai află între noi, cu bune și cu rele. O astfel de manifestare a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la baza sportivă Dorman din localitatea mureșeană Adrianu Mare (administrator dr. Butiurcă Alexandru), aflată în vecinătatea orașului Miercurea Nirajului, unde s-a desfășurat ediția a VI-a a turneul de fotbal intitulat „Memorialul Olasz Ludovic”, unul dintre jucătorii care a evoluat la mai multe echipe mureșene (decedat în anul 2009, la doar 53 de ani). Olasz Ludovic a debutat ca fotbalist la Școala Sportivă, sub comanda antrenorului Szász Carol, apoi a jucat la echipele Metalotehnica, Imatex, și, la final de carieră, la Gornești. Împreună cu bunul său prieten, Aszalos Ioan, a fost unul dintre fondatorul echipei de fotbal în 7, multipla campioană Bastia, cea mai veche echipă de minifotbal, care activează și astăzi la Târgu Mureș în campionatul de sâmbătă și duminică a campionatului de old boys din Complexul Week-end.
La eveniment au participat jucători de peste 40 de ani de la trei echipe: Sângiorgiu de Pădure, Gornești și echipa gazdă, Apollo Old Boys Târgu-Mureș. Competiția s-a disputat în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar clasamentul final a fost întocmit în urma punctelor acumulate. După edițiile din 2011, 2013 și 2014 și în cea din acest an trofeul a fost adjudecat de echipa Apollo Old Boys. Locul doi a fost ocupat de formația din Gornești, iar cea din Sângeorgiu de Pădure s-a clasat pe locul 3.
Rezultatele și „actorii”
Rezultate celor trei partide disputate: Gornești–Apollo Old Boys 3–3 (1–2), goluri: Zsigmond Csaba și Vajda Zsolt (2), respectiv Turc Anton și Szilágyi Dezideriu (2); Apollo Old Boys–Sângeorgiu de Pădure 6–0 (3–0), goluri: Ördögh Attila (4), Turc Anton și Szilágyi Dezideriu; Gornești–Sângeorgiu de Pădure 3–2 (1–2), goluri: Bálint István (2) și Berekméri Barna, respectiv Poloțca Elek și Kozma Roland. Apollo Old Boys a evoluat în următoarea alcătuire: Gábor Ákos, Andrási Péter și Czimbalmos Ferenc–portari, Daróczi Ladislau, Bodó Lóránd, Trandafir Gligore (cpt.), Cizmaș Eugen, Schneider Ladislau, Nagy Zsolt Levente, dr. Butiurcă Alexandru, Szente Csaba, Bálint Ludovic, Turc Anton, Ördögh Attila, Kelemen Alexandru, Kelemen Norbert, Bota Eduard și Szilágyi Dezideriu, jucători de câmp. Inițiatorul memorialului este Kanyaró Gheorghe, care este și antrenorul echipei Apollo Old Boys, sub comanda căruia a jucat Olasz Ludovic până în ultimele zile din viață.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE