Lucrări de modernizare într-o intersecție în Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Lucrări de modernizare într-o intersecție în Luduș

DSC_0233 - Copy

Profitând de vremea încă frumoasă ce permite executarea de lucrări de reabilitare a străzilor, în data de 5 noiembrie s-au realizat lucrări de modernizare a drumului județean 107G, de pe raza orașului Luduș.

Intersecția străzilor Ioan Theodor Olteanu și Ațintișului a fost amenajată prin turnarea unui covor asfaltic pe strada Ațintișului.

”S-au realizat lucrări de modernizare a drumului județean 107G, prin amenajarea intersecției străzilor Ioan Theodor Olteanu și Ațintișului și turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de 320 de metri liniari pe strada Ațintișului. Cu ajutorul sumelor repartizate de Consiliul Județean Mureș am reușit să modernizăm această porțiune de drum care era extrem de deteriorată. Lucrările de plombare nu mai puteau asigura desfășurarea în bune condiții a traficului” a declarat edilul orașului, Cristian Moldovan.

Fiind extrem de deteriorat, cosmetizarea drumului reprezenta o necesitate majoră în acea zonă, lucrările de plombare realizate în fiecare an nemaiputând asigura cerințele traficului actual.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE