Share

Home / Primaria Targu Mures / Încă o stradă din Târgu-Mureş, asfaltată

Încă o stradă din Târgu-Mureş, asfaltată

1Strada Şoimilor din cartierul Unirii din municipiul Târgu-Mureş a fost asfaltată joi, 31 martie. După egalizarea cu binder, a urmat turnarea stratului de uzură pe o suprafaţă de cca 300 de metri. Acest tronson de drum face legătura între străzile Voinicenilor şi Benefalău. Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a verificat stadiul lucrărilor din acea zonă, iar în urma discuţiilor avute cu locuitorii străzii Şoimilor a precizat că şi trotuarele vor fi reabilitate, după ce cablurile de electricitate vor fi introduse sub pământ.

2

„După cum se vede lucrăm intens în tot oraşul şi mă bucur să văd că finalizăm ceea ce ne-am propus. Ne dorim ca până de sărbători să putem oferi târgumureşenilor o bucurie suplimentară , pentru a putea circula pe străzi în condiţii mult mai bune.  Apreciez modul în care se munceşte, pentru că se reuşeşte ca într-un timp atât de scurt să se lucreze la standarde înalte, ceea mă determină să fiu mulţumit. Este foarte important că într-o zi sau cel mult două zile, reuşim să finalizăm o stradă. Nu-mi rămâne decât să transmit tuturor târgumureşenilor să aştepte sărbătorile în tihnă şi să fie mai bucuroşi şi mai veseli”, a declarat Dorin Florea.

3

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Stradă închisă pentru asfaltare

Primăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoștința locuitorilor că marți, 8 octombrie, în intervalul orar 12.00 …

Share
Share