Curs de formare neuro-lingvistică, la Târgu-Mureș Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

Curs de formare neuro-lingvistică, la Târgu-Mureș

cristian grigoreNLP Science organizează, în perioada 7-8 mai, la Târgu-Mureș, un curs de formare Neuro-Lingvistică (NLP), la care sunt invitați să participe psihologi, psihiatri, medici, economiști, marketeri, consilieri, psihoterapeuți și absolvenți ai facultăților conexe (asistență socială, psihopedagogie, sociologie), studenți și persoane interesate de dezvoltare personală. Programarea Neuro-Lingvistică se bazează pe cunoștințe și informații din domenii variate, de la psihologie clinică și psihoterapie, la lingvistică, informatică și cibernetică.

Potrivit organizatorilor, trainerul va fi Cristian Grigore, Master Trainer NLP, specializat internațional în managementul stresului organizațional, sănătatea mintală la locul de muncă. A lucrat până acum cu opt traineri NLP de la care a învățat cât de importantă este personalitatea terapeutului în orice proces de schimbare, iar cei care l-au îmbogățit interior cu adevărat sunt pacienții de la clinică, care i-au întărit convingerea că NLP chiar funcționează. Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de învățare experiențial bazat în proporție de 70% pe exerciții practice, demonstrații și discuții de grup, participanții având posibilitatea de a înțelege, exersa și integra aceste abilități. La sfârșitul cursului, participanții vor primi certificate cu sigiliile Asociației Române de Programare Neuro-Lingvistică (ARONLP), International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP) și European Association of Neuro-Linguistic Programming (EANLP)

Obiectivele cursului
„Cursul se va desfășura de-a lungul a nouă module de câte două zile. Modulele vor avea loc sâmbăta și duminica, de la ora 9 la ora 17, la intervale de circa o lună. În cadrul primului modul se vor stabili împreună cu participanții datele viitoarelor module. Obiectivele cursului NLP Practitioner: îți vei defini eficient obiectivele; vei practica metode și tehnici de relaxare dovedite științific; vei interioriza tehnici de mediere a conflictelor; te vei elibera de convingerile limitative de până acum și vei descoperi noi convingeri după care să te ghidezi; îți vei gestiona util timpul; vei crea un climat de încredere în relațiile cu alte persoane, atât din viața personală cât și cu cele de la locul de muncă; vei experimenta limbajul hipnotic, persuasiv prin care influențezi ecologic celelalte persoane; vei identifica și implementa strategii de luare a deciziilor; vei vorbi pe limba clientului, adaptându-te felului lui de a fi; vei conștientiza care sunt valorile tale profunde și vei învăța cum să acționezi în direcția lor; descoperi ce-i motivează pe angajați, crescând gradul de performanță organizațională; indicii de accesare a ochilor – gândurile se pot citi pe chip; te vei ancora în stări inspirate, productive, și vei schimba stările clienților pentru a fi receptivi mesajului tău; vei construi relații empatice cu ceilalți și vei comunica eficient nonverbal și paraverbal; vei descoperi care sunt acele întrebări esențiale care vor duce la clarificarea comunicării interpersonale; vei practica ascultarea activă; exerciții practice de creativitate; jocuri distractive și de destindere”, au precizat organizatorii cursului.
Onorariul întregii formări este de 2.500 de lei. Studenții și masteranzii beneficiază de reducere de 15%. Detalii și înscrieri la adresa de e-mail: contact@nlpscience.ro, adriana_draghici2004@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0755-516.397. Persoana de contact este Adriana Drăghici.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE