Home / Primaria Targu Mures / Curăţenia de primăvară continuă

Curăţenia de primăvară continuă

curateniePrimăria municipiului Târgu-Mureş organizează în perioada 29 martie – 5 mai 2016 “Curăţenia generală de primăvară”, acţiunea constând în transportul grămezilor de deşeuri depozitate.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, programarea străzilor pentru săptămâna 3 – 5 mai 2016 este următoarea:

Marţi, 3 mai: strada Remetea (ecologizare zona Beşa) Ceangăilor, Cotitura de Jos, Trifoiului, Lucerna, Inului, Ghurghiului, Căminului, Crişului, Porumbului, Tazlăului,Vlădeasa, Vasile Lupu, Prutului, Albinei, Casinului.

Miercuri şi joi, 4-5 mai: Valea Rece, Calea Sighişoarei (ecologizare păşune şi liziera pădurii), Cartier Belvedere, Viile Dealu Mic, Hidoş Adrian, Viile 1 Mai, Viile Dealu Budiului.

„Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să îşi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin. Totodată, să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor – sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/demolări – în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat, în caz contrar acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă.

Foarte important: în situaţii excepţionale – condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective etc. – programul poate fi modificat”, se arată în comunicat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Târgu Mureș închiriază pășuni

Municipiul Târgu Mureș cu sediul în P-ţa Victoriei nr.3, telefon 0265-268330, interior 190, fax 0365- …