Home / Consiliul Judetean Mures / Comunicat de presă. Proiect „Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Mureş”

Comunicat de presă. Proiect „Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Mureş”

111Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională , în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu (POS Mediu).

Delegarea operării şi administrării depozitului de deşeuri nepericuloase de la Sînpaul şi efectuarea  transportului deşeurilor de la staţiile de transfer Rîciu, Târnăveni si Bălăuşerişi a reziduurilor de la staţiile de sortare Acăţari, Rîciu, Târnăveni şi Bălăuşerila depozitul Sînpaul, judeţul Mureş.

Consiliul Judeţean Mureş, în calitate de beneficiar al proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Mureş”, aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că în data de 07.10.2016, la sediul autorităţii publice judeţene, a avut loc semnarea contractului privind Delegarea operării şi administrării depozitului de deşeuri nepericuloase de la Sînpaul şi efectuarea  transportului deşeurilor de la staţiile de transfer Rîciu, Târnăveni si Bălăuşeri şi a reziduurilor de la staţiile de sortare Acăţari, Rîciu, Târnăveni şi Bălăuşeri la depozitul Sînpaul, judeţul Mureş.

Anunţul de participare și documentatia de atribuire ale acestui contract de lucrări au fost publicate în SEAP cu nr. 2838/17.05.2016, Autoritatea Contractantă/Beneficiar: Consiliul Judeţean Mureş

Operator: Asocierea SC Iridex Group Import Export SRL, Bucureşti – SC Servicii Salubritate Bucureşti SA

Valoarea contractului: 99.188.922,08 lei

Durata contractului:  8 ani.

 

Consiliul Judeţean Mureş

Preşedinte

Péter Ferenc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Regulamentul transportului public județean de persoane, modificat

Aleșii județeni au aprobat, în data de 15 decembrie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea …