Victorie reconfortantă pentru „tigri” BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Victorie reconfortantă pentru „tigri”

În partida din etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC Mureș Târgu-Mureș a obținut sâmbătă seara o victorie foarte importantă pe teren propriu, 82-65 (26-20, 20-15, 19-16, 17-14) în fața formației SCM U Craiova, o pretendentă la locurile de play off. Cu trei absențe importante în lot, Mohammed și Dapa, ambii din motive medicale și Polyak plecat, cei rămași s-au mobilizat exemplar și au reușit să câștige toate cele patru sferturi ale întâlnirii.

Cu Alin Borşa, revenit în acest sezon la BC Mureş, în cinciul de start, după ce Barham a deschis tabela, acesta a reuşit nu 9 puncte consecutive. Craiovenii nu au condus nici o dată pe tabelă, iar la 16-16 s-a consemnat singura egalitate de la debut. După timpul de odihnă cerut de către antrenorul Szászgáspár Barnabás, „tigrii” au controlat jocul și au încheiat primul sfert cu 6 puncte avantaj, după ce au avut în ultimele secunde 8 puncte și atacul. La pauza mare diferența a crescut la 11 punte, dar era de așteptat o replică puternică a oaspeților.

Final fără obișnuitele emoții

La reluare oltenii au avut momente de zvâcnire, dar nu au reuşit să se apropie la mai puţin de 6 puncte. În lipsa obișnuiților marcatori, Dragoș Andrei a avut și el o serie de 8 puncte consecutive, dintre care două coșuri din afara semicercului. Diferenţa a crescut după minutul doi al sfertului trei, apoi a ajuns până la 21 de puncte cu mai puțin de două minute înaintea finalului partidei. Astfel, suporterii au fost scutiți de obișnuitele emoții din final și au putut jubila în urma unui joc aproape fără cusur a favoriților.

Principalul realizator a fost același Goran Martinic, care a reuşit un double-double, cu 23 de puncte (3×3) şi 10 pase decisive. Borșa a înscris 14 puncte (1×3), Sánta și Barham (1) câte 10, Kalve 9 (2), Dragoş Andrei 8 (2), Dani Popescu 5 (1), Lázár 3. Au mai jucat Engi și Cioacătă.

De la oaspeți cel mai bun marcator a fost Abrams, cu 16 puncte (4×3), ceilalți fiind: Fraseniuc 14 (1), Marinovic 11 (2), Dino 8, Solopa 6, Aklas 4 (1), Damian 2, Fl. Popa 2, Gavrilă 2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE