Home / Timp liber / Transilvania Shorts poposește la Târgu-Mureș

Transilvania Shorts poposește la Târgu-Mureș

Cea de-a doua ediție a Transilvania Shorts (Festival Internațional de Scurtmetraje) va avea loc la Cinematograful Arta din Târgu-Mureș, în perioada 18-19 martie, și va prezenta o diversitate de scurtmetraje internaționale din categoriile: Animație, Documentar, Experimental, Fashion, Mini-Short, Mobile Phone, Narativ, Student, Trailer, Videoclip Comercial, Videoclip Muzical.

Cele 50 de filme de scurtmetraj, selectate în competiția festivalului din 2017, provin din aproape toate colțurile lumii: Austria, Australia, Belarus, Belgia, Canada, Cehia, China, Congo, Croația, Elveția, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, India, Moldova, Nambia, Polonia, România, Spania, UK și USA. „Știm cât de dificil poate fi, pentru regizori, să își producă și distribuie creațiile, cu atât mai mult, dacă sunt filme de scurt metraj și producții independente. Transilvania Shorts poate fi un instrument util oricărui regizor, pentru a promova filmul său de scurtmetraj, și a primi răspunsul publicului. Filmele selectate în competiția festivalului sunt promovate, proiectate în cadrul evenimentului, și evaluate cu suportul unei echipe de experți din industrie, iar filmele câștigătoare sunt promovate și prezentate în cadrul altor evenimente cu proiecții de film, în România, în anul următor evenimentului. Pe scurt, Transilvania Shorts susține regizorii pentru a obține recunoașterea publică, și pentru a fi premiați pentru munca lor”, a transmis echipa Transilvania Shorts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 lucruri esențiale cu care să-ți dotezi casa de la țară pentru confortul familiei tale

3 lucruri esențiale cu care să-ți dotezi casa de la țară pentru confortul familiei tale …