FOTOREPORTAJ: Larisa şi Sergiu, Miss şi Mister Târgu-Mureş 2017 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2283 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: Larisa şi Sergiu, Miss şi Mister Târgu-Mureş 2017

Cea de-a 21-a ediţie a Zilelor Târgumureşene, eveniment organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş, a demarat luni, 22 mai, în incinta Gallery Wedding Garden, cu tradiţionalul spectacol-concurs Miss şi Mister Târgu-Mureş. După aproape trei ore de show la cel mai înalt nivel, regizat şi prezentat de charismaticul Liviu Pancu, Larisa Ogrean a cucerit coroniţa de Miss Târgu-Mureş, iar Sergiu Păcurar a cucerit titlul de Mister Târgu-Mureş.

Atitudinea, atuul învingătorilor

Miss Târgu-Mureş 2017 are vârsta de 16 ani, este elevă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic „Mihai Eminescu” şi s-a înscris la competiţie atât din convingere proprie, cât şi îndrumată de mai mulţi prieteni, din dorinţa de a trăi „o experienţă nouă, de neuitat.”

„Astăzi am trăit cele mai palpitante momente din viaţa mea, dar s-a sfârşit totul cu bine şi sunt foarte fericită. Cea mai grea probă a fost cea a rochiilor de seară pentru că erau foarte lungi şi ne era frică să nu călcăm pe ele”, a declarat Larisa Ogrean care a mărturisit că principalul atu pe care a mizat a fost atitudinea.

Mister Târgu-Mureş 2017 are vârsta de 21 de ani, este student la Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir” şi s-a înscris în concurs pentru a demonstra că merită mai mult decât locul 3, obţinut anul trecut la Mister Târgu-Mureş.

„Trebuie să recunosc că am avut ceva emoţii, mai ales la proba de costum, erau doi-trei băieţi puţin mai bine dezvoltaţi decât mine, dar se pare că atitudinea mea a făcut diferenţa. Pe scenă a fost foarte bine, din toate punctele de vedere”, a afirmat Sergiu Păcurar.

Alte şase premii

Juriul, alcătuit din Fekete Melánia (Miss Târgu-Mureş 2016), Ani Teglaş (Rotecom), Ioana Mârza (Antena 1), Nicu Mihoc (actor), Sergiu Papuc (consilier local), Csiki Zsolt (consilier local), Magyary Előd (consilier local), Amza Mărgărit (Sport Life), Benedek Maria (Farmacia B&B), Kakassy Mihály (Radio Gaga), Ioan Fărcaş (Gallery Wedding Garden) şi… subsemnatul, a mai acordat premii următorilor concurenţi: Andreea Ariana Făgăraş (locul 2), Cristian Precup (locul 2), Olimpia Carmina Cotfas (locul 3), Arnold Levente Katona (locul 3), Andrea Şteff (Miss Popularitate) şi Bogdan Vlas (Mister Popularitate).

Premiile oferite de organizatori au fost următoarele: 4.000 de lei pentru locul 1, 2.500 de lei pentru locul 2, 2.000 de lei pentru locul 3, 500 de lei pentru Miss Popularitate (premiu oferit de firma Rotecom) şi 500 de lei pentru finalişti. Totodată, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital a oferit câte un voucher în valoare de 150 de lei tuturor participanţilor.

 

Felicitări pentru concurenţi şi părinţi

Echipa de organizare a show-ului, cei 20 de concurenţi, precum şi părinţii acestora, au fost felicitaţi de Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

„Vă mulţumesc că aţi venit într-un număr atât de mare, pentru că dacă n-aţi veni într-un număr atât de mare, nu ar avea rost să organizăm astfel de manifestări”, a afirmat Claudiu Maior, care a mărturisit că nu ar fi bun să facă parte din juriu deoarece ar avea tendinţa să acorde nota 10 tuturor concurenţilor.

Frumuseţe, tinereţe şi curaj

Un plus special pentru actorul şi regizorul Liviu Pancu, care spre deosebire de anii trecuţi când a avut la dispoziţie trei săptămâni pentru a pregăti spectacolul, acum a fost nevoit să „comprime” antrenamentul pentru show pe durata unei singure săptămâni.

„Miss şi Mister Târgu-Mureş este frumuseţea, este tinereţea şi este curajul de a apărea în faţa dumneavoastră. Au ştiut să lucreze sub stres, au ştiut să lucreze sub timp, au ştiut să lucreze cu inima”, au fost cuvintele lui Liviu Pancu.

La reuşita spectacolului au contribuit din plin şi soliştii Genţiana Ganea şi Randi, precum şi trupa Unique de la Palatul Copiilor din Târgu-Mureş, coordonată de prof. Mihaela Codreanu.

Mulţumiri sponsorilor

Nu în ultimul rând, sponsorii care au contribuit la buna desfăşurare a evenimentului au fost: magazinul No. 1, magazinul Best Line, magazinul Takko, Sport Life, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital, salonul Pretty Woman, Farmacia B&B, firma Rotecom şi Mureş Mall.

Text: Alex TOTH

Foto: Alin PETRE

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE