Share

Home / Invatamant / Subiectele concursului național de Rezidențiat, elaborate la UMF Tîrgu Mureș

Subiectele concursului național de Rezidențiat, elaborate la UMF Tîrgu Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș a fost desemnată, în anul 2017, centrul universitar național unde s-au elaborat subiectele concursului de intrare în Rezidențiat.

Echipe formate din cadre didactice din marile centre universitare ale țării au elaborat subiectele de concurs pentru cei peste 6.800 de absolvenți ai facultăților de medicină, medicină dentară și farmacie care au susținut duminică, 19 noiembrie, examenul în șase centre universitare: Tîrgu Mureș, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara.

Lucrările candidaților se corectează la nivelul fiecărui centru universitar.

Desemnarea Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș ca centru național de Rezidențiat a reprezentat, pe de-o parte, o formă de recunoaștere a rezultatelor academice și de cercetare la nivelul universităților de profil din țară și, pe de altă parte, o responsabilitate extrem de mare asumată de Universitate, întregul proces desfășurându-se în condiții de securitate ridicate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Gastro Rock & Rock Pub Clasim, gust și bună dispoziție pe acorduri rock

Liniștea serii de vineri din Reghin a fost perturbată la modul cel mai frumos de …

Share
Share