Share

Home / Slider / Locuri de muncă vacante în Danemarca! Salariu de 17 euro brut/oră!

Locuri de muncă vacante în Danemarca! Salariu de 17 euro brut/oră!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 30 de locuri de muncă vacante în Danemarca, pentru activitatea de distribuitor de ziare/reviste şi colete.

Angajatorul este  DAO 365 A/S, iar salariaţii vor lucra în diferite oraşe din Jutland. Activitatea constă în distribuirea către clienţi  a ziarelor, revistelor şi a coletelor.

„Durata contractului de muncă este de cel puţin 6 luni. Salariul oferit este de aproximativ 17 euro brut/oră. Se solicită permis de conducere valid categoria B şi cunoştinţe de limba engleză. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV  prin email. CV-ul model Europass trebuie întocmit în limba engleză şi trebuie comunicat prin email la adresa  driftsservice@daoass.dk”, a precizat Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş.

Aplicanţii sunt sfătuiţi ca la momentul expedierii CV-ului să specifice faptul că au găsit locul de muncă prin intermediul reţelei EURES România.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro, iar detalii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este18 martie 2018.

(Redacţia)

Share

1 comentariu

  1. un cetatean ce vrea sa ramana aici

    Sa mearga dracului institutia asta platita din banii nostrii, ai contribuabililor si a firmelor romanesti. Acuma se apuca sa trimita personalul de munca in afara tarii in loc sa gaseasca solutii sa tina angajatii aici … de ce nu pleaca ei? Fara atatia bugetari ne-ar fi mai bine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dinamica locuinţelor noi construite în judeţul Mureş

În primele nouă luni ale anului 2018, la nivelul judeţului Mureş au fost terminate 864 …

Share
Share