Home / Administratie / VIDEO: Sergiu Papuc vs. Mark-Christian Hermann, dispută despre modificarea regulilor de circulaţie pe strada Revoluţiei

VIDEO: Sergiu Papuc vs. Mark-Christian Hermann, dispută despre modificarea regulilor de circulaţie pe strada Revoluţiei

Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Sergiu Papuc (PSD), a avut joi, 22 martie, o dispută verbală cu consilierul local Mark-Christian Hermann (POL), pe tema modificării unor reguli de trafic care vizează strada Revoluţiei din Târgu-Mureş, care au stârnit numeroase nemulţumiri în rândul conducătorilor auto care tranzitează zona, precum şi printre locuitorii şi întreprinzătorii din zonă.

Concret, Sergiu Papuc l-a acuzat pe Mark-Christian Hermann că deşi la nivel declarativ s-a opus şi se opune modificării regulilor de circulaţie de pe strada Revoluţiei, în realitate a făcut parte din Comisia care a avizat noile reguli de circulaţie. Pentru a-şi susţine afirmaţia, viceprimarul social-democrat a prezentat procesul-verbal al şedinţei respectivei Comisii, document semnat şi de Mark-Christian Hermann.

În replică, Mark-Christian Hermann a explicat că procesul-verbal respectiv nu conţine nicio decizie, ci este doar o ordine de zi.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre ”Marisiensis”!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …