FOTO: Trasee spectaculoase şi fair-play, la UMF Bike Days Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 633 Vizualizări

FOTO: Trasee spectaculoase şi fair-play, la UMF Bike Days

Aproape 400 de sportivi au luat startul la prima ediţie a UMF Bike Days, competiţie organizată între 1 şi 3 iunie de Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş.

Activităţi pentru copii, amatori şi elite

Competiţia a debutat vineri, 1 iunie, cu un concurs cu biciclete urmat de numeroase activităţi tematice, interactive, dedicate copiilor, şi a continuat sâmbătă şi duminică, 2 şi 3 iunie, cu două trasee destinate sportivilor din categoriile amatori şi elite, Cross-Country Olimpic (XCO) şi Cross-Country Point-to-Point (XCP).

„UMF Târgu-Mureş organizează, în premieră, un concurs naţional de mountainbike la care participă aproape 400 de sportivi din întreaga ţară, inclusiv copii care au concurat vineri. Participanţii sunt din localităţi precum Sibiu, Braşov, Oradea, chiar şi din Ungaria. Scopul acestei competiţii este promovarea mişcării pentru o viaţă sănătoasă. Sâmbătă, s-a desfăşurat traseul XCO, amatori şi elite, şi concursul elitelor, iar duminică s-a desfăşurat proba XCP care constă în parcurgerea unui traseu de aproape 40 de kilometri în jurul municipiului Târgu-Mureş. Traseele sunt complexe, cu urcuşuri şi pante abrupte, iar concursul este gândit şi coordonat de Lucian Logigan, campion naţional şi balcanic la mountainbike, astfel încât sportivii veniţi la Târgu-Mureş au parte de două trasee spectaculoase. Ne bucurăm că prima ediţie a UMF Bike Days se bucură de succes şi feedback-ul este bun”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Teodora Mîndru-Ţîrdea, organizator.

Mulţumiri voluntarilor şi partenerilor

Totodată, reprezentanta UMF Târgu-Mureş a transmis mulţumiri atât voluntarilor, cât şi partenerilor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea evenimentului timp de trei zile.

„Voluntarii au fost răplătiţi cu vouchere la piscină şi consultaţii stomatologice de specialitate, iar participanţii au tricouri personalizate cu UMD Bike Days şi partenerii concursului, care au reşit organizarea unei competiţii la standarde ridicate, la fel cum sunt organizate marile concursuri de profil din ţară şi din străinătate”, a punctat Teodora Mîndru-Ţîrdea.

Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE