Legături pentru realizarea de investiții și schimburi culturale între Sighișoara și orașe din China Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Legături pentru realizarea de investiții și schimburi culturale între Sighișoara și orașe din China

La invitația Asociației de prietenie a Chinei cu Țările Externe, o delegație a Primăriei municipiului Sighișoara, condusă de primarul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a efectuat, în perioada 5-14 iunie,  o vizită de lucru în Republica Populară Chineză.

În perioada 7-9 iunie, delegația sighișoreană a participat la Forumul Primarilor China – CEEC care s-a desfășurat la Ningbo.

Ningbo este recunoscut ca fiind drumul antic al mătăsii și are privilegiul de a fi orașul- pilot Fabricat în China 2025.

Pentru că anul 2018 a fost desemnat la cea de-a şasea ediție a Summit-lui China – CEEC ca fiind Anul Cooperării între instituțiile și întreprinderile locale, forumul a oferit participanților posibilitatea de a-și împărtăși experiențele și de a stabili legături pentru realizarea de investiții și schimburi culturale.

De asemenea, Ningbo găzduiește de patru ani Târgul de Investiții China – CEEC, ajuns în topul preferințelor pentru cooperarea dintre China – CEEC.

„Ediția din acest an a Târgului de Investiții China – CEEC s-a desfășurat în perioada 8-12 iunie, iar în cadrul acestuia a fost prezentată și Sighișoara ca fiind o zonă de oportunitate pentru potențiali investitori interesați să-și dezvolte afacerile. În cadrul aceleiași vizite de lucru, delegația sighișoreană, la invitația primarului Li Ming, a avut întâlniri Districtul Wujiang, în cadrul cărora au fost discutate aspecte referitoare la stabilirea unei relații de parteneriat în vederea realizării unor schimburi în domeniul cultural, educațional și economic”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE