Echitație. La numai 13 ani, târgumureșeanca Marisa, competitivă în duelul cu sportivi titrați din țară. Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 632 Vizualizări

Echitație. La numai 13 ani, târgumureșeanca Marisa, competitivă în duelul cu sportivi titrați din țară.

Pe întreaga perioadă a competiției – Concurs Complet de Echitație, precum și etapă de Dresaj și Sărituri peste Obstacole, de la Tâgu Mureș (20-22 iulie), s-au remarcat eforturile făcute de sportiva de numai 13 ani, Marisa Tania Mureșan, care s-a luptat de la egal la egal cu cei mai titrați sportivi din țară, reușind de fiecare dată să ocupe un loc pe podium. A fost cea mai mică concurentă care a participat la aceste probe.
Astfel, în prima zi de concurs, Marisa Tania Mureșan a reușit să claseze județul Mureș pe locul 3 pe podium, la etapa de Dresaj, și a ocupat locul 1 la categoriile E și F sărituri peste obstacole.
A doua zi de concurs a încununat eforturile sportivei tîrgumureșence cu clasări pe primele 3 locuri la sărituri obstacole, cu ambii cai cu care s-a prezentat la concurs.
În ultima zi de concurs, Marisa și-a depășit limita celor 13 ani și a participat la proba de sărituri de nivel D, unde au fost înscriși doar 8 concurenți din țară, reușind să aducă județului Mureș un binemeritat loc 2 pe podium.
Admirabilă determinarea sportivei clubului Scorillo, elevă a clasei a VI a Gimnaziului “Alexandru Ioan Cuza”, care a avut puterea și tăria să lupte cot la cot cu unii din cei mai titrați sportivi din țară.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE