Home / Slider / Echitație. La numai 13 ani, târgumureșeanca Marisa, competitivă în duelul cu sportivi titrați din țară.

Echitație. La numai 13 ani, târgumureșeanca Marisa, competitivă în duelul cu sportivi titrați din țară.

Pe întreaga perioadă a competiției – Concurs Complet de Echitație, precum și etapă de Dresaj și Sărituri peste Obstacole, de la Tâgu Mureș (20-22 iulie), s-au remarcat eforturile făcute de sportiva de numai 13 ani, Marisa Tania Mureșan, care s-a luptat de la egal la egal cu cei mai titrați sportivi din țară, reușind de fiecare dată să ocupe un loc pe podium. A fost cea mai mică concurentă care a participat la aceste probe.
Astfel, în prima zi de concurs, Marisa Tania Mureșan a reușit să claseze județul Mureș pe locul 3 pe podium, la etapa de Dresaj, și a ocupat locul 1 la categoriile E și F sărituri peste obstacole.
A doua zi de concurs a încununat eforturile sportivei tîrgumureșence cu clasări pe primele 3 locuri la sărituri obstacole, cu ambii cai cu care s-a prezentat la concurs.
În ultima zi de concurs, Marisa și-a depășit limita celor 13 ani și a participat la proba de sărituri de nivel D, unde au fost înscriși doar 8 concurenți din țară, reușind să aducă județului Mureș un binemeritat loc 2 pe podium.
Admirabilă determinarea sportivei clubului Scorillo, elevă a clasei a VI a Gimnaziului “Alexandru Ioan Cuza”, care a avut puterea și tăria să lupte cot la cot cu unii din cei mai titrați sportivi din țară.

1 comentariu

  1. Nu a fost mediatizat pe masura. As fi vrut sa merg impreuna cu familia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán, primul discurs de primar al municipiului Târgu Mureș

Primarul ales al municipiului Târgu Mureș la scrutinul din 27 septembrie, Soós Zoltán, a depus …