Primăria comunei Petelea angajează pe perioadă determinată Administratie
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 663 Vizualizări

Primăria comunei Petelea angajează pe perioadă determinată

Primăria comunei Petelea a anunțat printr-un comunicat postat în Monitorul Oficial că este în căutarea unei persoane care să ocupe postul de mediator sanitar, compartimentul asistență socială, pe perioadă determinată, fiind o funcție contractuală de execuție temporar vacantă.

Perioada pentru care se face angajarea este 01.10.2018-17.07.2020. Studiile cerute sunt medii și se cere diploma de mediator sanitar.

Dosarele pentru înscrierea în concurs se vor depune până în data de 19 septembrie la registratura Primăriei Petelea, urmând proba scrisă în 26 septembrie la ora 10:00 și interviul în 28 septembrie, aceeași oră.

Dosarul pentru înscriere trebuie să conțină  o cerere de înscriere în concurs adresată conducătorului instituției publice organizatoare, copia actului de identitate, copii după documentele care atestă nivelul studiilor și după alte acte care atestă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă (sau adeverințele care atestă vechimea în muncă/meserie/specialitatea studiilor), cazier judiciar (sau declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează), o adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate și un CV. Documentele a căror copii sunt cerute trebuie prezentate și în orginal alături de copii în vederea verificării conformității copiilor cu acestea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!