Home / Administratie / Primăria comunei Petelea angajează pe perioadă determinată
Sorin Pompei Pădurean, primarul comunei Petelea

Primăria comunei Petelea angajează pe perioadă determinată

Primăria comunei Petelea a anunțat printr-un comunicat postat în Monitorul Oficial că este în căutarea unei persoane care să ocupe postul de mediator sanitar, compartimentul asistență socială, pe perioadă determinată, fiind o funcție contractuală de execuție temporar vacantă.

Perioada pentru care se face angajarea este 01.10.2018-17.07.2020. Studiile cerute sunt medii și se cere diploma de mediator sanitar.

Dosarele pentru înscrierea în concurs se vor depune până în data de 19 septembrie la registratura Primăriei Petelea, urmând proba scrisă în 26 septembrie la ora 10:00 și interviul în 28 septembrie, aceeași oră.

Dosarul pentru înscriere trebuie să conțină  o cerere de înscriere în concurs adresată conducătorului instituției publice organizatoare, copia actului de identitate, copii după documentele care atestă nivelul studiilor și după alte acte care atestă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă (sau adeverințele care atestă vechimea în muncă/meserie/specialitatea studiilor), cazier judiciar (sau declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează), o adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate și un CV. Documentele a căror copii sunt cerute trebuie prezentate și în orginal alături de copii în vederea verificării conformității copiilor cu acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19. Trend optimist pentru județul Mureș, cu doar 8 cazuri confirmate. Evoluție descrescătoare a numărului de cazuri și la nivel național: 1.075 persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore

Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 2 august, ora 13.00 Până astăzi, 2 august, …