Home / Administratie / Primăria Sângeorgiu de Mureș caută un consultant afaceri

Primăria Sângeorgiu de Mureș caută un consultant afaceri

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Primăria Sângeorgiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului de consultant afaceri în cadrul proiectului „POCU”, post vacant pe perioadă determinată.

Pentru a putea aplica, candidatul necesită studii superioare economice și experiență de minimum 3 ani în specialitate. Constituie avantaj experiența practică de minimum 2 ani în antreprenoriat (managementul unei afaceri).  Atât proba scrisă, cât și interviul, vor avea loc la sediul primăriei în 3 octombrie de la ora 10:00, respectiv 5 octombrie, ora 10:00.

Data limită de depunere a dosarelor este 25 septembrie la sediul primăriei pe Petki David, nr. 130, Sângeorgiu de Mureș. Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0265 318 026, interior 336 (Toth Ildiko).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Natürlich se implică în comunitate!

O nouă ediție a evenimentului ”Pedalează pentru un scop bun”, organizat de Fundația Comunitară Mureș, …