Share

Home / Administratie / Primăria Livezeni angajează

Primăria Livezeni angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, primăria comunei Livezeni organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector de specialitate II S, în cadrul compartimentului agricol.

Se cer studii superioare și o vechime în specialitatea studiilor de 3 ani. Dosarele se pot depune până în 23 septembrie la sediul instituției. Proba scrisă va avea loc în 5 octombrie de la ora 10:00, iar interviul în 8 octombrie de la aceeași oră, ambele la sediul instituției.

Aceeași instituție organizează concurs pentru ocuparea postului de lucrător social pe perioadă determinată în cadrul programului „POCU/Orice ai învăța, înveți pentru tine – Stop abandonului școlar!”.

Se cer studii superioare și nu este nevoie de vechime în muncă. Dosarele se pot depune până în 23 septembrie la sediul instituției. Proba scrisă va avea loc în 9 octombrie de la ora 10:00, iar interviul în 11 octombrie de la aceeași oră, ambele la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0265 243 303.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Informare acasă! Siguranță în Lume!”, în Mureş

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a găzduit, recent, o întâlnire în cadrul Campaniei naționale “Informare …

Share
Share