Share

Home / Comune / Primăria Lunca caută consilier

Primăria Lunca caută consilier

Comuna Lunca organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent, Compartimentul agricultură, servicii publice, cadastru cu atribuții de stare civilă din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Lunca, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, pe lângă îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice de minimum 1 an.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din comuna Lunca, nr. 228 până în 10 decembrie, ora 14.00. Vor urma proba scrisă în 20 decembrie de la ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile de participare și de desfășurare a concursului, bibliografia și alte date necesare desfășurării concursului sunt afișate la sediul Comunei Lunca și pe site-ul www.luncatecii.ro la rubrica Anunțuri. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 542 812.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Astăzi: Eveniment de informare privind munca pe croazieră la Târgu Mureș

Astăzi de la ora 18.30, cei interesați de munca pe croazieră pot afla mai multe …

Share
Share