Share

Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureș angajează 8 inspectori

Primăria Târgu-Mureș angajează 8 inspectori

Municipiul Târgu-Mureș anunță organizarea concursului pentru ocuparea a 8 posturi de inspector, clasa I, dintre care 5 grad profesional superior, unul grad profesional principal, unul grad profesional asistent și ultimul grad profesional debutant, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii superioare în domeniile aferente posturilor, dar și o vechime de minimum 7 ani pentru superior, 5 ani pentru principal și 1 an pentru asistent.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 10 ianuarie. Vor urma proba scrisă în 23 ianuarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Toate informațiile necesare legate de cerințe, bibliografie și atribuții se găsesc pe site-ul www.tirgumures.ro. Pentru mai multe informații, puteți suna la 0265 268 330, interior 110 sau trimite un e-mail la vita.ibolya@tirgumures.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

(P): Guvernul PSD cumpără 15 autobuze electrice pentru Târgu-Mureș

MDRAP a lansat licitația pentru achiziția „Achiziționarea de 70 de autobuze electrice cu lungimea de …

Share
Share